Снощи преди да заспя реших да си сложа кристалните гривни и да видя какво точно ще сънувам. На лявата (поемащата) ръка сложих една гривна от тъмен (черен и тъмновиолетов) турмалин, който защитава от негативни енергии и една гривна от аквамарин - привлича чистотата и още е известен под името "камък на ясновидеца". На дясната (даващата) ръка сложих една гривна от розов кварц (камъка на любовта) и една гривна от лапис лазули (камък на третото око, подобрява интелекта и проницателността).
Та сънувах следното: не помня точните подробности, но се срещнах с всички архангели и те ми казаха, че абдикират от пазенето на хората. До сега са помагали на хората, защото това е касаело архангелското израстване и техният път, но вече не е така и нямат намерение да се занимават с човечеството. Решили са да действат вече само за собствените си цели и дори и това да касае унищожението на човечеството.
Като се събудих дори го бях забравила сънят, но като отидох на работа видях една книга на шефката за уика и както си я разлиствах да я видя що за книга е и сънят ми изплува наново...