Сънувах, че си гледам телевизия и дават как някакъв руснак казва, сега вие българите ще разберете какво е истинска бомбандировка и по този начин руснаците ни обявиха война.
Няколко секунди по - късно започнаха някакви гърмежи, някакви бомби се изсипваха от небето като дъжд и беше толкова страшно, че усещах как тавана в стаята, в която се намирам ще се срути и ще ме затрупа ... Аз бях под една маса и се затрупах с одеяла и възглавници и това чакане да се стовари нещо върху мен продължи дълго, но не се случи до края на съня. :012: Много се уплаших от съня - аз дето постоянно сънувам някакви марсиански неща и съм си свикнал. :72: Последния път, когато сънувах подобно изтребление на хора имаше земетресение в България, а тоя сън ми се струва, че описва някаква градушка .. нали бомби падат от небето, точно като дъжд ... не че си вярвам, но може и да не е глупост съня ... Всеки случай голям ужас изпитах от това нещо и помня нещата с подробности.
После гледах репортажи по бтв за жертвите от атаката на Русия. Не сме им платили някакъв газ и те са ни намразили, нещо такова си мислех. :012:
Докато чаках нещо да ми падне на главата си мислех как Луната била в козирог и прави съвпад с Плутон и квадратура с Уран. :043: