Снощи сънувах отвратителен сън. Ако астрологично има връзка, обяснявам си го с транзитен Плутон, У8 на К11 и Марс / Сатурн в 8-ми.
Сънувах, че съм на гроба на мой близък приятел, който почина внезапно миналата година. Имаше и други познати, но не ги помня. Та по едно време виждам, че има още един гроб, на чиято плоча са изписани имената на моя приятел. Направо се втрещих, казвам - "как е възможно?". Другите и те се учудиха, не били забелязали преди. Започвам да ровя в пръста на "фалшивия" гроб и намирам една вуду кукла, цялата надупчена с игли. Изпаднах в истерия, крещях че някой му е направил вуду магия и затова е починал. И странното беше, че куклата беше продупчена в гърдите, около сърцето, а в реала той почина от инфаркт, а беше млад, спортуваше редовно. Както и да е, после видях някаква странна група, приличаха на сатанисти. Подреждаха камъни в кръг и бяха домъкнали различни животни, които се канеха да принесат в жертва. Помислих си, че те трябва да са направили това с вудуто и им се разкрещях, а единият ми каза - "Сега като изпием кръвта от животните ще получим сила, а ти нямаш достатъчно сила и нищо не можеш да ни направиш.".