Тази нощ и аз имах странен сън.
В съня ми изведнъж се появи двойка много светли хора, излъчващи странна бяла светлина. Млада жена и малко детенце – момче. Жената беше млада, много бяла, руса и със светли очи, цялата сякаш светеше. До нея имаше малко дете на възраст между 2 и 4 годинки. Жената го държеше за ръчичка, но когато ги доближих, погледна ме и го пусна, детето се втурна към мен. Само си спомням как малкото буквално скочи в ръцете ми, искаше да го гушкам. Около главата му имаше ореол светлина, цялото излъчваше някаква странна бяла светлина. Докато го докосвах, изпитвах неземно блаженство, сякаш бях в Рая, от него струеше умиротворяваща енергия.
След това сънувах голям непознат град, бях на централния площад с много големи модерни сгради. В съня си бях заедно с две млади жени или пък млада двойка съпрузи. Щяхме да влизаме в някакъв музей, но се оказа, че нямам местна валута, нито друга конвертируема, бях с български пари. Излязох навън и търсех къде да си сменя парите, минах покрай някаква улична лавка и се заговорих с продавача. Накрая разбрах, че градът е Киев (украинска столица).