От години сънувам едно и също място. Не знам къде се намира и съществува ли.
Планина, скали, на едно от връхчетата и между дърветата старинен замък от камъни, с обли кули. Превърнат в университет. В ниското се чува много шумна и бърза река, има път с много места за отдих.
В ниското има път към град - модерен град, нормален. И път за висок хълм без никаква растителност, пустинно място с камъни и пясък. На хълма се намира крепост с обли кули, от камък. Туристическа дестинация. До това място се стига по калдъръмена улица, има в ниското й няколко сергии със знаменца, гербове.
Периодично съм на това място в сънищата си.
Тази нощ бях в замъка, беше пусто, с много лабиринти, малко мрачно, сякаш след епидемия. Открих стая пълна с бели балони и бели салфетки - в очакване на някакво събиране. В следващата стая балоните бяха в бордо, салфетките също. Напуснах мястото и се спуснах до ниското. Видя ми се, че в град е същото мъртвило, сякаш живот беше спрял, нямаше жива душа и беше много задушно и горещо.
И тръгнах към крепостта.
В замъка посетих една библиотека с много стари книги. Там беше красиво и спокойно. Чувствах се сякаш ще излезат цяло стадо с вещици от този замък. :85:
Има ли смисъл този сън?