Тази нощ толкова разкъсани сънища сънувах, но все тематично свързани с починали близки. Усещането в съня обаче беше хубаво, не беше тегаво, потискащо.
Първият сън беше свързан с детската ми стая, при родителите на майка ми. Стоях пред огледалото на гардероба и се гласях за някъде, пробвах и съчетавах различни комбинации от дрехи и все не се харесвах. Приличах на тийнейджърка. По едно време се появиха покойните ми дядо и баба, казаха ми нещо.
После, в друг сън, се сънувах в пробната на някакъв магазин. Тръгнах да се преобличам и с почуда установих, че долу съм с бели дантелени бикини и жартиери, бяло бельо не нося никога.
След това сънувах една бивша съученичка и една бивша състудентка - по какъв принцип бяха събрани заедно, не разбрах. Тръгнахме заедно през някаква местност, сякаш търсехме извор с вода - да пием или да си наплискаме лицето. Когато стигнахме там, изведнъж видях, че местността е заблатена, беше обрасла с тръстики. И те ми заявиха, че не съм като тях, казаха "виж се, ти си различна!", което ме накара да обърна посоката и да си тръгна от там.
Имаше и още един сън, преди или след това. Сънувах покойната си майка - беше видимо подмладена, сияеща, хубаво облечена и изглеждаше много безгрижна и доволна. Беше се облякла като за излизане, а на краката ѝ имаше странни обувки - като цвички, но приличаха на български цървули. Даже ѝ казах, че се е облякла доста стилно в етно стил. Тя се усмихна и тръгна придружена от един млад мъж /или двама - ?/, да се поразходят - типично в неин стил. :012:
Последният сън пак беше свързан с покойната ми майка. Появи се и ми каза, че носи цветя за мен. Видях две или три летни градински цветчета, бяха огромни - по-високи от мен, а самото съцветие беше по-голямо от главата ми. И бяха живи, създаваха аура на блаженство. Когато се доближих до тях, протегнаха се към мен, а тичинките започнаха да помръдват и да ме галят, гъделичкат по лицето. Имаше и някакъв неуловим аромат, носещ усещане за безгрижие, лекота, и ме обзе безпричинен смях от удоволствие. Усещането беше сякаш съм се озовала в нещо астрално.
Цветята бяха подобни като тези на картинката /спомен от детството ми/, но с гигантски размери и по-красиви съцветия. Бяха с живи тичинки, приличаха на пипалца.