Сънувах много странни сънища.
В първият сън обектът, в който работя, се намираше на нашата улица, но от другата страна, малко по-встрани. Излязох някъде отвън, за да връзвам някакви вестници (вече не помня точно), обаче когато реших да се върна, работното ми място го нямаше, а там имаше два големи рояла. Едно момиче тъкмо беше седнало там пред единия и започваше да свири. Попитах баща ми, който беше в гаража, дали не знае какво е станало, но не знаеше. Тук някъде се събудих. Не знам защо, за този сън си помислих да не би да показва някаква кражба или нещо такова, което може да се случи на работата ми, някой да ме измами по някакъв начин.
По-късно пък сънувах друг сън - как в кухнята ни имаше легло на мястото на хладилника и аз пожелах да легна там. Беше ми много удобно и не ми се ставаше, събудих се даже малко късно. Брат ми обаче не беше спал в леглото си, а в моето. Майка ми дойде при мен и ми каза, че ще ми направи шоколадова торта (или нещо такова), за да отпразнуваме някаква моя 20-годишнина. :017: За този сън пък нямам никаква идея какво показва.