Сънувах много странен и гаден сън. С брат ми бяхме в кухнята, когато някакъв човек се опита да ме нападне, обаче успях да го застрелям някак и казах на брат ми да почисти пистолета и да го изхвърли. Той го направи, обаче забрави да махне и трупа.
После се оказах на някаква маса с много ястия, бяхме на някакъв официален обяд с родителите ми, брат ми не беше там. Поисках да се върна у нас, за да разбера какво е направил, обаче се оказа, че съм оплетен в пипала от октопод. Те бяха около мен, обаче в един момент видях, че всъщност са разрязани и мога да се освободя.
Какво мислите означава този сън? В съновниците пише, че да сънуваш убийство, е лош знак и предупреждение за лошо събитие. На друго място прочетох обаче, че сънищата сънувани през уикенда, не важат и обикновено не предсказват събития. Вярно ли е това?
Oпитай се да чувстваш сънищата си, което означава- да разчиташ, правилно, посланията на подсъзнанието си.
Убийството може да бъде край на житейски етап/ освобождение от токсични отношения, чийто
труп не можеш, все още, да изхвърлиш.
Куршумите- остри реплики, кавги, разногласия.
Октоподът- само потвърждава горното- чувстваш се ограничен, оплетен, в пипалата на отношения. Усещане за несвобода.
Може да се чувстваш впримчен на работното си място или в семейството.
Ако искаш
пълна маса- осигурен щастлив живот, трябва да поразчистиш край себе си.
Това, че не си забелязал, първоначално, че пипалата са разрязани означава, че не осъзнаваш, докрай, че автономията ти от семейство/работа е изцяло твое дело.
Е, ще трябва да
изговориш /
стреляш/ нещата и това няма да се хареса, но ще се почувстваш вътрешно освободен.