Здравейте,
От много време не бях сънувала, но вчерашния сън беше гадничък, поне за мен.
Сънувах че се нареждам на опашка в кухня за готови ястия. Но имаше един човек пред мен и една жена зад мен, която буквално с една лъжица или пръсти, не помня бръкна 3 пъти в едно картофено пюре. Аз и направих забележка, че това е недопустимо, а собственичката на тази кухня започна да я защитава. Казах, че ще се обърна към властите, а собственика започна да ме заплашва, че бизнесът му бил регистриран в Англия
и не подлежи на българските закони. Имах 20 лева и ми ги взеха, за да не ме "глобят" за нарушаване на реда в закусвалнята, и ми взеха и мобилния апарат. И аз се стреснах и си тръгнах. Обаче се озовах в някакъв непознат квартал, пълен с хора, които чакаха автобус за близките села. И съответно, аз нямаше как да се прибера и тръгнах по пътя и започнах да махам на таксита, които светеха в зелено, но все бяха заети с хора и ме подминаваха. Тръгнах пеш, през някаква огромна зелена поляна, но пътеката беше отъпкана без трева. Стигнах до някъде и видях блокове и минах покрай тях и излязох на една пресечка и пак започнах да махам. Един мъж дойде и ми каза "няма да си хванеш такси от тук" и ми даде телефона си да се обадя да извикам такси, но те ми отказваха. И така свърши съня, защото мъжът ми ме събуди.
Иначе чакаме гости утре: кумът ни и съпругата му, които живеят в Англия и се притеснявам за едното ядене руло с бекон и пилешко месо и сметанов сос, дали ще мога да го сготвя, заедно с картофено пюре