теодор,и аз забелязах раздвижване в моя свят на сънищата.
след като имаше известен период месец,два на затишие от към това всяка вечер да сънувам,и да помня че е имало сън,сега се активизираха сънищата.
аз също го бях отдала на нов етап,и на презареждане,както казва и Уран(ценя всяко нейно мнение)
прави ми впечатление,то винаги съм забелязвала няколко неща у мен и познати,за сравние
-забелязала съм че понякога хората познати,непознати-сънуваме примерно змии,вода по едно и също време.да речем в една нощ,или една седмица
-друго съм забелязала-че има спад и активиране на сънища,и не е само покрай лунните фази(пълнолуние),може да е заради планета.аз с планети не ''работя''астрологията ми е далечна,но май Нептун беше споменат от теодор.
-сигурно има и друго,освен тая планета,защото тези дни новите етапи,сънищата са как да кажа,отворени към духовно,езотерично израстване.
*не съм запозната теоретично с тая материя,но това са мои мнения и наблюдения
*
също така имах сън . жена от мрежата,която ми е във френдлистата,я сънувах,че се спира в дома ми.и някак при мен е наминала да разспусне.после продължи пътя си....писах и.оказа се че е имало за какво да бъде сънувана,да бъде при мен в съня,и така...радвам се че съм помогнала на някой,по начин извън земните разбирания...не че знам какво точно е това..само догатки...