Възможно ли е да се виждаш в русокосата хубавица? Да жадуваш за по- комфортен живот и леки, приятелски отношемния?
В русокосата хубавица никак не се виждам, но ако беше моя лична проекция, по-скоро щях да сънувам висока екзотична брюнетка с леко азиатски черти.
Но отчасти може да отразява и моя копнеж за повече комфорт в ежедневието. В тази "квартира" лъхаше на
приятелство и
спокойствие, уреден бит. Като цяло доста често при мен се повтарят сънища с "избор" на жилище. В повечето случаи там присъстват мои близки от миналото, никога не фигурират непознати или малко познати хора.
Наскоро сънувах един друг сън, в него бях с нашите - майка ми и втория й съпруг. В реалния живот, още в началото на брачното им съжителство, започнаха планове за построяване на семейна къща, този строеж отчасти започна... Та в съня бях с тях в непознат град, който се намираше в някаква низина, обкръжена от планини, те се виждаха в далечината... Бяхме избрали жилище в уж "хубав район" - на пръв поглед ми се стори, че съм вътре и е апартамент, но после се озовах навън и заприлича на отделна къща, имаше и някаква веранда към нея... Изведнъж я видях "от птичи поглед" и забелязах, че й липсва покрив. Отгоре виждах стаите, бяха като някакъв лабиринт.
Липсата на покрив и връзката с двамата мои близки /моето семейство през последните 10 години/ според мен е символ.