Колите пардон, виманите по ведите наистина ли са в 4ти :012: Папи не отговаряй в множествено число, освен месалина, ако е твой ръкав .Истината е ,че сега се разтревожих, защото брат ми има натална опозиция Уран Марс и сега тр Уран я активира в точен съвпад с натален Марс в 9дом, а той се кани да пътува с кола в чужбина. И други работи гледам из картите, та затова си проектирам разни неща и тревожа за мои работи.
за брат ти може да гледаш по твоя 3д и К3
братовчедка ми преди 9дни почина в катастрофа, не е карала тя, колата не е нейна
натално неин Марс У1 е съвпад с Венера водолей в 11д
а Уран в дева е съвпад с Плутон в 6д. - ходеше редовно на профилактични прегледи за дебелото черво, за което бяха установили преди време, че било по-дълго с ... не помня колко
Беше я страх да не почине като мъжа си от рак на дебелото черво, а почина в катастрофа.
СД Марс е направил ингрес в овен, а прогресивни Марс и Меркурий в риби са опозиция на нат. Уран/Плутон ;
СД Уран скорпион е в точен секстил с нат. Слънце , починала е на място
Натално е с Меркурий У3 в 9д. опозиция с Юпитер У9 в 3д. - катастрофата е в чужбина.
Направи ми впечатление, че покрай съвпада на транзитен Меркурий овен с тр. Уран в овен, се случиха много катастрофи по пътищата, ужасяващи.