Егати картата ,с която си я родила.То е трудно за натален анализ да си представиш какво е, пък за прогностика съвсем.Може да стане и като Скъли, няма да скучае в този живот..Поне Козирога сигурно и дава някаква твърдост да преминава през обрати.Сигурно е труден човек ,с трудни моменти .Че и Луната хем тригон с Юпитер, хем мира няма с карето Меркурий.Родила се е с ударен план график за чистене на карма.Това за Скъли е добра идея, трябваше да я насочиш още преди.
Бека, ти май обърка двете карти – на голямата дъщеря – слънчев Водолей са 5 планети в Козирог 8д. – писала съм за нея и съм качвала натала, по време на раждане изчезна пулса и я извадиха от мен, лежа в ковьоз 5 дни, докато се уверят, че нищо ѝ няма. Тя рисува от малка и завърши магистър Изящни изкуства в Мадрид , където кара докторантура, но не я завърши, учи 5г за докторска степен, удължиха срока с 1г, после с още една покрай пандемията, но тя две години си оплакваше гаджето, който замина да учи надалеко, после да работи още по-далеко и така... Поне започна да рисува отново, чат пат има някоя поръчка за портрет
Скорпиона е малката, Плутон У1, У12 в 12д секстил с Венера в 10д., Меркурий в 12д, съвпад с АС и звездата Агена – имаше мъж милионер, който за съжаление се спомина миналото лято. При нея Плутон транзитира през 2д., където има Уран и Нептун в Козирог и анаретен Сатурн във Водолей , тя записа психология, иначе е учител по физическо, с това се препитава на този етап