Автор Тема: Натални карти  (Прочетена 995706 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7702
Re: Натални карти
« Отговор #4770 -: Януари 26, 2025, 07:22:26 am »
Светла,човек с опозиция Венера/Сатурн има проблеми в любовните взаимоотношения,чувства липса на любов.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1262
« Отговор #4771 -: Януари 27, 2025, 10:55:45 am »
За Дирге подкрепям написаното от Сафо.
Картата сама по себе си не е трудна, трудното сами си го правим.
Типичното по козирожки всичко да е успехи и пари, които тук не липсват, сковават. Няма излишни бариери в картата. Значи са външни.
По-малко претенции, повече риск. Да, обаче няма риск в тази карта, уви.
Това, че вече е минал сатурновият възврат, но няма отваряне по проблемната тема е лош знак и залог за ергенство и все по-големи затруднения занапред.
Може би рецептата на Козирога - прагматично действие, целенасоченост за изпълнение и постигане на резултата, да се приложи и по партньорската тема.
Решаваш, прибираш някого вкъщи.

Люба

• Hero Member
« Отговор #4772 -: Януари 27, 2025, 11:04:12 am »
По картата на Светла за оня господин, който уж го играел влюбен цяла година, ама си има жена, която казала на Светла, че си има жена, как успявате да вземете натални данни на клиент? Просто го питате и той ви казва? Това е повече от близост, която ни се представя. Още повече, че ако това е картата на господина, то тя не е лековата, така че темата в смях и закачки да мине на хороскопа за деня от Алена.

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 58
« Отговор #4773 -: Януари 27, 2025, 11:58:46 am »
Благодаря, Люба!  :-* Данните ги е дал самият той, както е и разказал много неща...Нито неговата карта е лековата, нито която и да е друга карта... Просто ми се стори, че той подхожда лековато и незадълбочено в отношенията с хората, с хубава усмивка и добре подбрани думи така да кажа омайва хората и след това изчезва, а темата беше Манипулативността му. Въпросът ми беше от гледна точка да ми подкаже как да реагирам като видя отговорите, за да не го засегна много след всичко, което е преживял и преживява все още.  :)

Dirge

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #4774 -: Януари 27, 2025, 08:02:50 pm »
Сафо,Люба благодаря ви за отговорите!
Сафо доста точни попадения,това с нереалистичните представи и залитанията си го имам от време на време....за дома и там също си имам определени притеснения,но пък не съм се замислял досега дали те оказват толкова силно влияние,поне има някаква надежда като спомена за ъгъла Венера-Марс(честно казано съм доста бос по тези теми,но виждам в тази тема че давате доста полезни мнения и заради това реших да попитам,тук таме от обща култура знам само някои базови работи)
Люба това за "сатурновият възврат" какво ще рече,че до преди съм го имал и сега би трябвало да ми върви повече а то не е така ? А това за прибирането вкъщи много не ми се иска,по скоро ще реша да е в някоя квартира понеже не живея сам.

Люба

• Hero Member
« Отговор #4775 -: Януари 28, 2025, 09:01:36 pm »
Сатурнов възврат е възрастта около 30 год.
Човек не се ли позадоми около тази възраст, до Христовата, после хептен става трудно. Просто така сме устроени хората, има си някои Вселенски закони.
Изключенията затова са такива, защото са рядкост.
А и Сатурн е свързан с отговорностите, дисциплината и предаността, които едно обвързване изисква.

Някой беше казал, че който не е здрав до 20-та година, който не се ожени до 30-та, който няма деца до 40 и който не натрупа имане до 50, и докрая няма.

crazylady

• Full Member
  • Публикации: 118
« Отговор #4776 -: Януари 29, 2025, 08:58:23 am »
Сатурнов възврат е възрастта около 30 год.
Човек не се ли позадоми около тази възраст, до Христовата, после хептен става трудно. Просто така сме устроени хората, има си някои Вселенски закони.
Изключенията затова са такива, защото са рядкост.
А и Сатурн е свързан с отговорностите, дисциплината и предаността, които едно обвързване изисква.

Някой беше казал, че който не е здрав до 20-та година, който не се ожени до 30-та, който няма деца до 40 и който не натрупа имане до 50, и докрая няма.
Леле, имам 4 месеца да натрупам имането ???

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13837
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4777 -: Януари 29, 2025, 05:45:07 pm »
Здравейте,не знам дали точно тук да попитам или в другата тема,въпроса ми е дали има нещо сбъркано в мен по наталната ми карта,досега никога не съм имал приятелка и чак ме е срам да кажа на колко съм години вече...мисълта ми е дали просто така ми е отредено да си остана сам...
Лилит в 7д. е причината, но имай предвид, че човек, освен рожден хороскоп, има свободна воля и от него си зависи какви избори прави по житейския си път...

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7918
« Отговор #4778 -: Февруари 03, 2025, 12:54:01 am »
Светла, той не те/ви манипулира, противоречието си е в него самия. Студена луна/венера/слънце/меркурий, обаче с огнен марс, и за капак-един чувствителен асц рак. Ами да-търси любов, разбиране, приятелство и лоялност, но не задължително на едно място, пък ако има начин-на всички места :). По принцип козирог и водолей са едни такива нелични знаци, което ще рече-те са човеколюбиви, солидарни, отзивчиви, и изобщо-готини-но не към теб, а така-по принцип. За да стане лично, трябва да има повече от обичайното, и най-вече-в усилията. Това с приятелката-не се знае каква е историята. Тъй че ако има препятствия и интерес, ще ги прескочи и ще докаже.

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 58
« Отговор #4779 -: Февруари 03, 2025, 11:57:15 am »
Благодаря, Papy!  :-*