А ти знаеш ли всъщност какво искаш ?
Знаеш ли, че светът може би не се върти около теб ?
Знаеш ли как биха се случили темите,които те вълнуват ?
Задаваш ли си такива въпроси, свързани с това,как би могла да задоволиш своите нужди и потребления? Готова ли си да инвестираш в една връзка, да жертваш егото си ?
:012: Ами мисля,че е много млада,за да ги знае тези неща.И като гледам тригонът Плутон от 5Д към асц не мисля,че може да си жертва егото. :012:
Периодът няма как да е лесен заради транзита на Плутон през ДСЦ-как се любят в натала двамата със Сатурн само!И двамата тронови на знак и Сатурн гърчи всичко от 8Д. :012: И Сатурн в Скр върху нат Плутон.Това тук ще е адско за брак и любов-хич да не се опитва да има връзка докато Сатурн не излезе.А ако се омъжи не мисля,че би живяла много добре с Козирог или Скр.
Предлагам да позабрави глупостите за връзките и любовите за известно време и да се съсредоточи върху собственото си развитие.Този Марс там горе ми харесва-да пробва в неговите професии-поне пътят по МЦ не е толкова трънлив,колкото любовните и въпроси.
Сатурн в 8Д би могъл да доведе/принуди до сексуални лишения/въздържание,но имам пример Сатурн в Стрелец там,който изобщо не е аскет
. А и във аскетизма за сметка на кариерата няма нищо лошо наистина.
П.П:Не мога да разбера този свят какво е ревнал за връзки без значение пол/години,занимание-кандидати колко щеш.
Луна в Лъв-трябва да и се засвидетелства царствен респект....от простосмъртни-каква е файдата.
Там,от 11Д Слънцето и тригонира ДСЦ-това е много хубаво,но бракът няма да е по любов,а по "приятелство",дали няма да е с Риби/Вод или Нептун/Уран в 1Д? Внезапна романтика,телепатия
. Плутон също има отношение към Дсц,в благоприятен аспект така,че дали като стигне върху Уран,Нептун няма да се случи случката? :d030:
Хич не ми се мисли за пожарите в душата на натива-трябва да се справи с всичките си страсти и задръжки,както и с манията и за признание и разни други капризи и да се хармонизира в себе си(ако иска).Всеки е имал противоречия и да не знае от къде го сърбят сърбелите като е бил на 20 години.Хайде да си мине и тя по нейния път на прегаряне и да си се научи.Тя иска всичко да и падне както си го романтисва в главата-да ама когато се научи как да го принуди да стане тогава.