Автор Тема: Десети дом и амбициите ни.  (Прочетена 105015 пъти)

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
Re: Десети дом и амбициите ни.
« Отговор #60 -: Юни 15, 2014, 01:40:57 pm »
Вещичка - Рак и Сатурн 10 дом и хоп готово,а ? :)

Не, само Сатурна ме навя на тази мисъл. Аз не действам по астрологични прийоми, а по интуиция.

Дракониада,

не е смелост моето. Просто не ми пука, защото не се имам дори и малко за астролог. Не се състезавам с никого. Все ми е тая кой и какво мисли за мене. Влизам тука да се забавлявам, а ако евентуално някое знание се закачи за ума ми, ми добре е дошло  :57:...

За мен астрологията е начин да разбера енергията на планетите и респективно влиянието на архетипите върху живота на човек и само това, нищо повече. Както виждаш рядко се включвам по астро темите, защото нямам влечение към тях. Сега просто като видях картата на дедото и това си помислих и затова споделих мисълта си. Без грам астрологично изследване  :d030:...

На който не му харесва, знае де да ма цуня  :72:.
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #61 -: Юни 15, 2014, 02:17:48 pm »
Според мен се е занимавал с транспорт.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #62 -: Юни 15, 2014, 02:41:56 pm »
Някой, който работи със или за, в полза на, други хора, евентуално с включен елемент на насилие — полицай, съдия, нещо такова ми се върти като асоциация. Не съм гледал дали има заложби за това, просто на нещо такова ми мирише.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #63 -: Юни 15, 2014, 02:52:02 pm »
Сега видях какъв е бил. Ами горе-долу… пак нещо уцелих, все пак :012: Някак не си представях Риба да стане военен, ама явно страдам от предразсъдъци. :08:

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4571
« Отговор #64 -: Юни 15, 2014, 02:59:17 pm »
Аз помислих,че е бил някакъв сънливец като Е.Кейси,е той пак си е поспивал приятно-Нептун му е полюшвал люлката,те капитаните не работят-дремят на кораба.Значи и аз познах. :012:

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #65 -: Юни 15, 2014, 03:03:43 pm »
Хаххаа, определено тази карта беше изненада - за мен слабият Марс и слабият Сатурн изобщо изключиха подобна възможност за някаква силова професия. А и вече се назова и Рибешкото слънце, това е много чувствителност на едно място, определено не мога да си я представя на военна позиция, но ето, че се случва.  :)

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #66 -: Юни 15, 2014, 03:09:52 pm »
Дракониада, много бързо си издала професията :)
Марс на МЦ се свързва с военни дейности и съответните позиции (генерали, капитани, войници), освен това раждането е нощно, подсилва се значението на Марс. Сатурн в 10-ти често дава работа в правителствени структури.

Юпитер е един от сигнификаторите на професията в картата, както и неин алмутен, затова не е никак чудно мореплаването на натива.

Не зная до каква степен си запозната в подробности с живота на натива, дали би могла да дадеш по-конкретна информация съвсем накратко за годините 1964-65, 1968-69,1980-82, дали има някакви открояващи и запомнящаи се случки в професионален план?

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4571
« Отговор #67 -: Юни 15, 2014, 03:10:44 pm »
И Петър Димков е бил военен и то командващ полк,а пък после лечител езотерик.Ама не се сещам за картата му,сигурно е интересен 10. му дом с тази промяна .

MayFlower

• Sr. Member
« Отговор #68 -: Юни 15, 2014, 03:41:44 pm »
Предстои му болничен престой и сега не искам да го напрягам,но когато излезе от болницата и укрепне ще го питам за тези години. :)

Не е нужно, наистина! Не го тревожи човека, просто исках да проверя, дали даден метод работи.

Аз също съм с Марс на МЦ, както и Сатурн в 10-ти, двамцата са в Лъв, пак не в особено благоприятен знак. Техният диспозитор е Слънце, с което и Марс и Сатурн са в квадрат, какво следва и каква е професията ми?! :)

MayFlower

• Sr. Member
« Отговор #69 -: Юни 15, 2014, 04:23:09 pm »
  Ще ми кажеш ли в кой дом ти е СЛВ

В 12-ти дом, във Везни.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #70 -: Юни 15, 2014, 04:24:18 pm »
Ех, какво да кажем ние с празните десети домове... никакво израстване, никаква кариера  ???
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #71 -: Юни 15, 2014, 05:10:33 pm »
Аз също нямам ни една планета...

Във ведическата карта става изместване и Сатурн минава в 10 дом. В навамша - Меркурий и Юпитер в 10ти. Но в западната ми е празен.

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #72 -: Юни 15, 2014, 05:13:09 pm »
Редовният въпрос на начинаещи потребители в астро форуми е: "Като нямам планети в 7-ми дом, значи ли, че няма да се омъжа?". Същото се отнася и за другите домове.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #73 -: Юни 15, 2014, 05:23:32 pm »
Ако се релокирам на екватора, ще трябва да изпробвам някоя по-екзотична.  :012:

А и като ме понапече слънцето, може да се пръкне някоя гениална мисъл и да измисля нова астрологична система.  :72:

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #74 -: Юни 15, 2014, 05:29:53 pm »
Ведическата астрология принципно е по-точна  и си мисля, че едната причина е сидералният зодиак. Като инструментариум и аз не я познавам толкова добре, бях се нахъсала по едно време да я уча, но хахаха главата ми щеше да гръмне от понятия и го оставих за някой бъдещ момент, в който умствения ми капацитет е в пика си, а не в спада си.  :012: :012: :012:

Във ведическата нЕмам нищо в 10 дом, пълня само 11ти и 12ти като за световно.  :012: Но пък Слънцето ми е силно там и имах някакви раджи йоги.  :017: :017: