Автор Тема: Десети дом и амбициите ни.  (Прочетена 105060 пъти)

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
Re: Десети дом и амбициите ни.
« Отговор #195 -: Юли 20, 2014, 09:10:31 am »
Благодаря ти, Теле!

tele

• Full Member
  • Публикации: 151
« Отговор #196 -: Юли 20, 2014, 09:24:00 am »
Да разкажа малко за него ...
За него живота е работа , кариера и много пари- и това се вижда. Той е инженер. Много умен и находчив. Съвпада на Слунце и Марс му е проработил, но за кратко, имал е идея да кандидатсва във Военно-морско училище. Преди около 8 год. той напуска доста обещаваща работа, но не до там платена / според него!/ без да има идея какво ще прави. След някоко месеца лутане съвсем случайно започна работа на ниска / с нощни смени и мазни ръце/ позиция в голяма производствена компания. След една година вече беше Директор на производството. Управлява много хора и много сложни машини. Изобщо не говори , подчинените му го упекват за това- очаква да бъде разбран от половин дума - това трябва да е телешкия Меркурий. Има огромна заплата според за бълг. действителност. Въпреки това, след 8ч. работен ден, веднага отива в собственото си производство и работния ден продължава още поне 5ч. Има невероятно добър вкус Венера в Телец винаги е облечен перфектно и скъпо, дома му е перфектен, автомобила също. Няма личен живот - има една приятелка, доста по-голяма от него, може би просто, за да не е съвсем сам. Има няколко приятели, повече от които са по-големи от него. Затворен е , навярно комплексите от външния вид.
Кажете  сега / ако ви е интересно/ кое в картата обуславя написаното? :72:

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #197 -: Юли 20, 2014, 09:31:48 am »
Той е инженер. Много умен и находчив. Съвпада на Слунце и Марс му е проработил, но за кратко, имал е идея да кандидатсва във Военно-морско училище. Преди около 8 год. той напуска доста обещаваща работа, но не до там платена / според него!/ без да има идея какво ще прави. След някоко месеца лутане съвсем случайно започна работа на ниска / с нощни смени и мазни ръце/ позиция в голяма производствена компания.

Ето това, според мен би могло и да е МС в 29-тия градус при оригиналния му час на раждане. Но явно наистина външността му е с много доминиращо впечатление.
De omnibus dubitandum est

tele

• Full Member
« Отговор #198 -: Юли 20, 2014, 09:34:35 am »
За  ректификацията - не  помня името на астролога / беше не често срещано /. Ще го попитам и ще пиша.

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #199 -: Юли 20, 2014, 09:36:06 am »
Супер! Аз много заложих на Венера, а професията си е действително марсова. Отново благодаря за обратната връзка, Теле!
В индийката карта видях сега какво не съм отчела снощи - у10 Марс е в накшатра на Кету (Ашвини). Марс в собствен знак под влиянието на Кету едно, че дава импулсивност, второ че, отчитайки и Луната в марсова накшатра с Кету, професията вече не изглежда венерина - повече отива към механика.
« Последна редакция: Юли 20, 2014, 09:39:38 am от Mirabella »

tele

• Full Member
« Отговор #200 -: Юли 20, 2014, 09:43:31 am »
Пропуснах да кажа , че има доста силна връзка с майка си/ нейната тактика е - "грозното ми пате ще стане лебед", явно при него работи това, обаче не  мога  да  видя кои аспекти са това.

Diyana

• Hero Member
« Отговор #201 -: Юли 20, 2014, 09:43:55 am »
За  ректификацията - не  помня името на астролога / беше не често срещано /. Ще го попитам и ще пиша.

Няма значение, във Варна има много примаристи с програмата на Румен Колев под ръка, може и да са получили часа със събитийна ректификация.

tele

• Full Member
« Отговор #202 -: Юли 20, 2014, 09:50:00 am »
Супер! Аз много заложих на Венера, а професията си е действително марсова. Отново благодаря за обратната връзка, Теле!
В индийката карта видях сега какво не съм отчела снощи - у10 Марс е в накшатра на Кету (Ашвини). Марс в собствен знак под влиянието на Кету едно, че дава импулсивност, второ че, отчитайки и Луната в марсова накшатра с Кету, професията вече не изглежда венерина - повече отива към механика.

Да абсолютно си права, а и споменах , че сам си е проектирал , изработил и работи с  машини  в собственото си производсво. Това е  дело  на  Марс, и аз така мисля, обаче не  ми  е  ясно как  участва  аспекта Марс с Нептун.

tele

• Full Member
« Отговор #203 -: Юли 20, 2014, 09:57:34 am »
Няма значение, във Варна има много примаристи с програмата на Румен Колев под ръка, може и да са получили часа със събитийна ректификация.

Навярно си права, защото си спомням , че проверява / тогава преди 2 -3 г/ в Човешки ресурси, датите на всичките си промени на трудовите договори.

tele

• Full Member
« Отговор #204 -: Юли 20, 2014, 10:02:15 am »
Теле,какво е висшето му образование?Хареса ми историята за манифактурен директор.

Да не би да не си ме разбрала ?  Той е  на  работа Директор производство в  най- голямата бълг. компания за производство на хигиенни продукти и втора  смяна  в  собствената  си фабричка / произвежда  пласмасови детайли/
Инжинер по автоматизация на производството.

Diyana

• Hero Member
« Отговор #205 -: Юли 20, 2014, 11:04:08 am »
 :017: И все пак, при час 12,30 - Асц. и МС в терма на Сатурн. При час 12,05 - МС в терма на Марс може и да е приемлив, но пък Асц. е в терма на Юпитер  :o. Както и да е, няма да я чопля повече.

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #206 -: Юли 20, 2014, 02:52:56 pm »
Драма е при Вежди, защото транзитен Плутон му аспектира върхове от тауто. А това тау е взривоопасно. Юпитер в Лъв прави омекотяващи аспекти и при двамата - няма да тръгнат да се самоубиват. :)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #207 -: Септември 14, 2014, 05:24:19 pm »
 Доста време изследвам социалното  "самодоволно извисяване на първия на село и нереализацията на втория в Рим" .  :012:  Движението по йерархиите на 10Д,както и по оказаната посока на СЛВ много живо ме интересуват от гледна точка на натива и субективната преценка на страничния наблюдател.
Ако наталът отразява моя светоглед,то в моя 10Д е отразено моето желание за обществена кариера,а не точно това,което обществото ще ми поднесе на тепсия,след като е забелязало "силни качества" според планетите там. 10Д вероятно е нещо като: искам да бъда известна като...,а не задължително ще се реализирам като...
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #208 -: Септември 14, 2014, 05:30:05 pm »
Драко, именно затова нали се оценява силата на 10 дом и на неговия управител. Отчитат се доста фактори - има ли неподвижни звезди в съвпад с МС, какви планети има около МС и дали имат някакви достойнства (в зависимост от това дали картата е дневна или нощна), как е поставен у10. Слънцето и Сатурн са естествени сигнификатори на кариерата и професионалния успех, а протекции дава Юпитер - гледаме и неговия статус в хороскопа, ако искаме да разберем на каква подкрепа можем да разчитаме и откъде ще идва. Луната е свързана с популярността, а при древните, наред с многото си други значения, се е свързвала и с парите.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #209 -: Септември 14, 2014, 05:41:28 pm »
Напълно  :08:

но ме изумява например недоволството на някой наистина "от горе" от собствената му реализация и чувството за личен неуспех,в сравнение с друг,който е доста по-надолу в социалната стълбица. Един Юпитер в 10Д изглежда на втория е достатъчен,за да се радва на "авторитета си",а един ретрограден Плутон У1 на първия му пречат да осъзнае  от каква полза за много хора са постъпленията му. И за мен това е парадоксално. И Юпитер и Плутон са максималисти.Изглежда огненият оптимизъм и самодоволство на Юпитер е разковничето за добрата самооценка тук.А "алчността" на Плутон за тотално върховенство в дъното на неудовлетвореността му.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030: