Имам позната с дете със синдром на Даун, второто й дете няма никакви проблеми, слава Богу
Имам друга позната-с първото всичко беше ок, второто имаше луксация
Много фаталистично гледаш на нещата, рядко и двете деца имат проблеми
е това е - 27 дата .... :91:
При първата - след раждането, болката е спомогнала за отработка, жената е научила в някаква степен урока си и като награда получава второто здраво детенце.
При втората - между първото и второто раждане е трябвало да отработи нещо, отнасящо се до друга област на живота, но не го е направила, и в резултат идва дете, което ще я принуди да го отработи.
Има и друг вариант - както казах, всичко е много индивидуално - отработка на тежки взаимоотношения между душите на майката и на болното дете (предполагам, че това астрологически може да се отчете при синастрията). Варианти различни. Но от опита ми с нумерологичните карти, при болно дете обикновено си е личен урок на майката.
И да допълня относно другата ти забележка. Факта, че използвам думата карма/урок, не означава, че по този начин извинявам някого или нещо. Напротив - опитвам се с тази идея да намеря причината за проблема - трябва да има причина. Чети моля те целите ми постове.
май наистина трябва отделна тема - съвсем размихме тази. :57: :57: