Автор Тема: Прогнозиране на бременност и раждане - практикум  (Прочетена 238997 пъти)

Milba

• Newbie
  • *
  • Публикации: 20
Момичета, искам да попитам аспектите по дирекции за колко време се разпадат? Т.е. Ако имам аспект тригон на дир. Слънце с Марс за 01.11.2020, за 10-15.11.2020 ще имам ли пак същата дирекция? Или вече ще се е разпаднал аспекта за тези 10 15 дни?

на 1.01.2021 СД Слънце тригон Марс става точен и ще действа разходящ още 1 год .-т.е до 1.01.2022
дирекциите действат 2 години -една до точния аспект-сходящ ,действащ по-силно и една година разходящ,асп.дава огромна енергия и сила,виталност

имаш прогр.юпитер в точен съвпад слънце,две планети два сигнификатора на майчинската тема в женска карта и по силен сейващ аспект здраве му кажи,при теб юпитер у 5 -първото дете,а Слънцето у10- указва промяна на статуса в социума-ставаш родител и като всеки родител отговорностите са големи,така,че не се стряскай от опозиции,карета на сатурн към светилата,те указват че ще поемеш сериозни отговорности и задължения,грижи като всяка майка,а асп.юпитер-слънце е асп.на щастието,твоето детенце ще ти донесе много щастие
юпитер е като ангел пазител,какъвто е  за теб един от родителите ти,с който имаш по силна връзка,детето ще прилича на него

тр.карета на сатурн и плутон към луната указват начина на забременяване,нищо лошо,сатурн и плутон указват инвитро процедурата,не се шашкай,а пък карето юпитер-луна може да похапваш повече от нормалното и да качиш килограми,но това е нормално за бременните
успокой се и не  храни детенце с негативни емоции,лято е ,разхождай се повече сред природата,храни се добре и го обичай,вместо да го захранваш със страхове,то усеща всичко,че мама е тревожна и напрегната,надявам се всички оптимистични прогнози да са те заредили със спокойствие :)
Стреличка, благодаря ти много за отговора и успокоението. 🙏🏻 Дано всичко е наред при нас и да ви се похваля ноември месец. 😊

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
Вероятно транзити на бавните към луната ти, което само по себе си може да е причина да си емиционално нестабилна, и без бременност. А тази астроложка провери ли ти часа на раждане и как?
Да, провери го с ректофикация. Точен е часът. Наистина около датата на термина имам много кофти транзити към Луната от Сатурн, Плутон, Юоитер и Венера...само квадрати и опозиции. Знам си аз, че не е розово положението. И транзитната луна и тя е в кофти аспекти с Марс и със Слънце.

доверявам се на твърдението ти,че часът е точен,защото К5 е в последен градус,ако мръдне малко ще се промени упр.на 5 дом

Milba

• Newbie
  • *
Вероятно транзити на бавните към луната ти, което само по себе си може да е причина да си емиционално нестабилна, и без бременност. А тази астроложка провери ли ти часа на раждане и как?
Да, провери го с ректофикация. Точен е часът. Наистина около датата на термина имам много кофти транзити към Луната от Сатурн, Плутон, Юоитер и Венера...само квадрати и опозиции. Знам си аз, че не е розово положението. И транзитната луна и тя е в кофти аспекти с Марс и със Слънце.

доверявам се на твърдението ти,че часът е точен,защото К5 е в последен градус,ако мръдне малко ще се промени упр.на 5 дом
Уж е ректифициран часът. Най-много с минута две да има разлика. Но аз съм с асцендент скорпион. Мисля, че нептун ми е управител на 5 дом.
« Последна редакция: Юли 31, 2020, 06:40:42 pm от Milba »

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
Re: Прогнозиране на бременност и раждане - практикум
« Отговор #903 -: Октомври 30, 2020, 03:57:31 pm »
Да ти е жив и здрав! Много хубаво име и на хубава дата.

Всичко ще мине и ще забравиш. Радвай се на детето, че много бързо растат!
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #904 -: Октомври 30, 2020, 10:30:31 pm »
Милба, да сте живи и здрави, ти и твоето бебче, и да си се радвате взаимно. ;)
И бързо възстановяване.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Milba

• Newbie
  • *
« Отговор #905 -: Октомври 31, 2020, 04:57:27 am »
Благодаря Ви пт сърце, момичета. Дано се възстановим и приберем в къщи възможно най-скоро и живи и здрави. 🌺🙏🏻

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #906 -: Октомври 31, 2020, 08:01:54 am »
Здравейте отново на всички. Пиша, за да кажа, че родих на 27.10.20 момченце - Георги.
В крайна сметка съм жива, но имам много проблеми след операцията, както имах много проблеми и по време на бременността. Дано нещата се подредят.

Да ти е жив и здрав бебко Георги,много да слушка и да ви радва! :-* а на теб пожелавам спокойствие и повече вяра  :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #907 -: Октомври 31, 2020, 05:43:58 pm »
Milba, без карта нищо не значи, защото всички родени в периода 2012-2026 г всеки месец имат такъв съвпад.
Домът показва къде ще е насочено проявлението и значението на този съвпад. 4-ти дом е личен дом, значи каквото и както да се свързва с всичко останало в картата ще го приема твърде лично
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #908 -: Ноември 01, 2020, 08:35:33 pm »
Не знам как да кача карта, но ще пробвам. Ако не успея данните му са 27.10.20 Пловдив, 08:33 сутринта
Честита рожба! Гледайте си бебето и оставете астрологията малко настрана- бебе на 4 дни, още не е минало 40 дни, а му ровите и чоплите натала, че и го развявате из форума  ::) Като поотрасне малко, тогава може да го гледате- какви заложби има, за да му помогнете да ги развива.

Milba

• Newbie
  • *
« Отговор #909 -: Ноември 02, 2020, 04:17:55 am »
Не знам как да кача карта, но ще пробвам. Ако не успея данните му са 27.10.20 Пловдив, 08:33 сутринта
Честита рожба! Гледайте си бебето и оставете астрологията малко настрана- бебе на 4 дни, още не е минало 40 дни, а му ровите и чоплите натала, че и го развявате из форума  ::) Като поотрасне малко, тогава може да го гледате- какви заложби има, за да му помогнете да ги развива.
Здравей, акрукс.
Права си, не трябваше да качвам данни. Прекалено е мъничък още. Благодаря за споделянето!

Калия

• Newbie
  • *
  • Публикации: 29
« Отговор #910 -: Декември 06, 2020, 11:29:07 pm »
Привет и от мен, дами! Включвам се и аз с хубава новина - на 23 септември се роди моят прекрасен син. Раждането от естествено премина в спешно секцио, защото му паднаха изведнъж тоновете, понеже е сплесвал пъпна връв с главата си долу при шийката. Като го извадиха беше синьо-лилав и не ревна веднага. Не ми се мисли...ако се бяха забавили.

Сега се гледаме вкъщи и така.   :)
Ето моята натална карта с транзити за 23.09.2020 и соларната ми карта за 2020. Къде според вас се вижда това трудно раждане? Бременността ми също не мина без притеснения. Следях всичко през две седмици. Имах затруднения със забременяване, износване и раждане, в началото се видяха два ембриона, остана един.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7613
« Отговор #911 -: Декември 07, 2020, 05:37:18 am »
Привет и от мен, дами! Включвам се и аз с хубава новина - на 23 септември се роди моят прекрасен син. Раждането от естествено премина в спешно секцио, защото му паднаха изведнъж тоновете, понеже е сплесвал пъпна връв с главата си долу при шийката. Като го извадиха беше синьо-лилав и не ревна веднага. Не ми се мисли...ако се бяха забавили.

Сега се гледаме вкъщи и така.   :)
Ето моята натална карта с транзити за 23.09.2020 и соларната ми карта за 2020. Къде според вас се вижда това трудно раждане? Бременността ми също не мина без притеснения. Следях всичко през две седмици. Имах затруднения със забременяване, износване и раждане, в началото се видяха два ембриона, остана един.
Здравей и честита рожба!Да сте живи и здрави!Трудно раждане не бих казала,по-скоро трудно забременяване заради Луна/Сатурн в 5ти нат.Но Нептун на к8 е причината за проблемите с пъпната връв .

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #912 -: Декември 07, 2020, 05:06:15 pm »
Здрасти, Калия. Честита ви рожба!
Интересни транзити - СЛВ през 11д, Уран върху Юпитер У5 и У8, Юпитер през 5д. Това първа бременност ли ти е? Би било интересно да пуснеш и прогресии и дирекции.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Калия

• Newbie
  • *
  • Публикации: 29
« Отговор #913 -: Декември 07, 2020, 06:46:45 pm »
Благодаря, момичета  :-* Забравих да споделя също така, че сключихме граждански и църковен брак юни месец тази година   :) Бяхте ми написали, че ме очаква и това. Ами нямахме намерение да подписваме, но в крайна сметка се решихме. Не беше някаква уау сватба. Бяхме само 15 човека някъде 😊
П.с. това ми беше трето забременяване, но първо детенце
« Последна редакция: Декември 07, 2020, 06:50:30 pm от Калия »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #914 -: Декември 07, 2020, 07:42:08 pm »
Честита рожба!Живи и здрави бъдете!

При моето 1-во раждане също изчезнаха тоновете след втория напън, но докторът реагира на момента и я извади от мен. Извади дъщеря ми синьо-лилава, държа я провесена с главата надолу, потупваше я леко докато проплака, по-скоро измяучи като котенце. Поставиха я в ковьоз и настаниха за наблюдение в интензивното за няколко дни. При нас се случи това, тъй като почти цялата бременност изкарах на легло и имах към 200 инжекции за задържане, което оказа влияние на раждането- започна на втора система, след като ми бяха изтекли водите. Важното, че краят е щастлив! Честито още веднъж и да си припомним какво съм писала, забавно ми е да си чета "мъдрите съвети"  :)
Лунара показва зачеването, а в Солара се вижда дете, раждане, пази си нервите, нужно ти е спокойствие, повече почивка и по-изолиран живот, разходките и приятелствата ще почакат, висенето в интернет също
« Последна редакция: Декември 07, 2020, 07:43:39 pm от akruks »