Сега се сетих, че последното новолуние в Телец ми беше в съвпад с нат. Юпитер. Тия дни получих намек за по-сериозно сътрудничество от човек със Слънце в съвпад с моя Юпитер. Щели сме по-нататък да се срещнем и да го обсъдим. Дано е нещо сериозно и не се отметне, че идва по време на ретроградна фаза. С него от няколко месеца работим, но досега беше дистанционно, в четвъртък за пръв път видях човека на живо.
Доколкото си спомням, и по обява в сегашната фирма кандидатствах по време на ретро фаза. По директен Меркурий започнах работа, имах един месец предизвестие към предишния работодател, така си го бях планирала.
От вторник назначават нова колежка, юрист. И тя, горката, идва по ретро Меркурий. И точно през най-натоварения месец - планирани са 5 командировки извън офиса, където се ангажира целият човешки ресурс от офиса.
На пръв поглед ми направи много приятно впечатление - изглежда да ми е връстница, има много светло излъчване, добряшко лице. Когато аз започвах работа, всичко в отдела вреше и кипеше, бяха много изнервени и жлъчни. Дано новата служителка да не попадне в същата ситуация, макар че не би трябвало да ми пука, нито да ме е срам от чуждо невъзпитано и арогантно поведение - тия хора са ми никакви, оттук нататък само ще гледам сеир.