Аз имам Слънце в Риби и характер на Близнаци,асцендент. Тези два знака много ме объркват. Първо,че са двойствени, несъвместими, второ хем искам тишина и спокойствие, хем не мога да спра да се интересувам от много неща. 🙃
Кое е Азът? Кое е по-важното в случая?
Чрез общуването с други хора, това да четеш разни неща може да хвърли повече яснота в какви "води" ти е удобно да плуваш.
Спомням си, преди години, като дете знаех само зодията си, благодарение на майка ми(Слънце във Водолей), която се интересуваше от астрология и имаше книги на Линда Гудман. И като разбрах какви са всички знаци,си харесах Близнаци без да знам,че ми е асцендент. По-късно научих и много се зарадвах , дори написах една пиеса с главни роли Слънцето, Луната и Асцендента. Получи се един безкраен спор между тримата.
Когато имах транзит Нептун съвпад със Слънцето, бях на път да постигна нирвана.
Тогава ми се случи нещо много странно. Изведнъж реших, че очите не показват реалността. Тоест, усъмних се дали това, което очите виждат ,е реалността. И в една секунда получих видение. Една завеса се отвори и нямаше нищо отзад и в тази секунда бях абсолютно сигурен, че очите лъжат. Това беше отговор на моето съмнение. Беше като откровение.
От тогава си мисля,че всичко е илюзия.