От гледна точка на темата еволюция на съзнанието имате ли наблюдения когато човек синастрично срещне друг с обратни на неговите възли- съвпади северен южен и точен към 3 градуса. Какво говори това от гледна точка на еволюцията на съзаннието на двете личности- препредаване на опит, кармична среща, недовършена работа, обратен път ? Имате ли набллюдения дали това подкрепя или задържа еволюцията на личността по пътя към северния възел ?
Имам обърнати, разменени възли с родител-плутониада беше жанрът, изядена и опустошена бях, почти имам спомени отпреди, така че, за възлите и за мен-моят живот, интуитивно знам мисля, че се разплатихме. Не сме заедно тук за първи път-вътрешно много си приличаме. Другите си имаха задачи, аз останах до края с ясното съзнание, че разчиствам за моя нататъшна еволюция. Оцелях. Моят СЛВ е в 8 дом-такива са там темите. А ЮЛВ аспектира мажорно съвпад и квадрат-У на 1, 4, 5 и 7, няма как да е весело приключение. Поне МЦ не е закачено, но докато обслужих другото, животът преполови.
Проверих, при мен на възврат на възлите се случват развръзки, после олеква. По писаното в горния абзац-пикот ноември2006-януяри 2007г. Значи при мен биват промисори на противофазите си.
Така че-силна връзка-да, за добро, или лошо, но аз имам кръвна връзка.