От няколко дни тази тема се активира и се чудех дали да се включа с коментар в нея.
Марс,Сатурн,СЛВ съвпад Овен,5Д
и току що се сетих за още един със същия съвпад(роден в съседен ден,в същата година),но не му знам часа на раждане.Не мога да разбера за какво отрицателно въздействие от планети по възлите са писали по книгите,когато тези хора се радват на много респект в средите си,на заможност,но определено духовната еволюция изобщо не им е в приоритетите и не страдат от това.
Нямат блокове в плановете,дори в ситуации,в които другите не успяват точно те жънат всичките блага.
Вторият е търговец.Ами клиентите са кът,но не и в неговите магазини-там има опашки от хора,а в съседство с подобни артикули не влиза никой.
Нямате ли примери от картите на ваши успели познати,с тежки планети върху СЛВ,с тежки по ЮЛВ?Дано намеря и някой Плутон върху СЛВ,който да не е духовен,а материално успял.
Не разбирам цялата драма и трагедия в писаното за възлите.
Моя приятелка е с Нептун съвпад СЛВ-просто е много мил човек и има интерес към духовните дисциплини.Изкарва си парите,ходи на работа,често говорим за астрология,но нормално реализиран човек,средна класа.Няма психоразтройства,депресии,лудости,самоизмами,не е медиум,не е вещица,не сънува пророчески.Животът и е праволинеен,без фустрации.
Няколко дни покрай вас се замислих за възлите.Ами ако спра да чета,затворя очи и се опитам да отсея от влияния моите, дали няма да получа отговор по-точен от в трудовете на писачите на тестаменти.Аз не мога все още да ги отделя като влияние,понеже ми повтарят темите на АСЦ/ДСЦ,10Д,У1 в 10Д. Ако имате по-изчистени примери извън догмите и всеизвестните личности?