Може би затъмението при мен вече е проявено....
В 4ти дом ми се пада.
Майка ми от една седмица е в болница с пневмония,със съмнения за тежката болест...
В дома ми разговори и скандали.
Среща със жена в дома ми, съдбовна......във връзка и с трети дом..съседски проблеми.
На кой тръанзит се дължи?
Венера съвпад уран на ИС,северен възел също.
Венера на ИЦ може да ти донесе благини у дома, не и изброените негативни събития, а СЛВ още по-малко, последният не носи събития, а само отбелязва по кой дом би могло да има такива.
При тебе транзитен Сатурн У6, У7, У8 е в 4д и в опозиция с Марс У10 (майка ти) и с Луната (майка ти и близки жени)
тр Уран близо до МЦ съвпад с Меркурий У3, съУ11 - съседите, както и част от приятелите, като в същото време е опозиция с наталния Уран У7, У8 в 3д.
В месечния лунар, започнал на 11 окт. имаш лун АСЦ+ лун 12д в нат 4д, лун Сатурн У3, У4 в лун 1д- ще ти е тежко през месеца, като затрудненията идват по линия на дом, семейство, съседи
в солара имаш сол Плутон у3 в сол 4д, а сол 8д е в 10д близо до МЦ, което показва опасността за майка ти, налице е също сол Юпитер У4, съУ6 в сол 10д в опозиция на сол Плутон
Като гледам лунара от 7 ноември нататък, грижите ти ще нараснат още, така че отсега се зареждай със сили и търпение, че като гледам лунара от 5дек майка ти може и да не посрещне 2015-та, дано не се окажа лош пророк