Автор Тема: Новолуние и СЗ 24 октомври 2014г.  (Прочетена 41465 пъти)

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
Re: Новолуние и СЗ 24 октомври 2014г.
« Отговор #60 -: Октомври 20, 2014, 09:08:47 pm »
Не си ли купуваш билет, за която дата ти искаш?
А и какво толкова, пътувала съм по време на СЗ преди време- пихме уиски и се смяхме цяла нощ в автобуса, шофьорът се закани да ни свали по едно време, че сме вдигали много шум...

Да, по принцип аз си избирам датите на полетите.
През юли обаче нямах избор като дати, всичко се случи много внезапно пак, точно както и сега. Понякога няма и полети всеки ден до съответните дестинации, а веднъж или два пъти в седмицата. Аз изключително мразя трансфери, затова все гледам директен полет да хвана, ако е възможно, това стеснява опциите за избор на дати още повече. Вселената явно си знае работата, все така ме подрежда :)

Инче не ме е страх че може да се случи инцидент или нещо от сорта, просто се дразня, че не мога да си нагласям лунациите спрямо натала заради промяната в географските ширини, съответно, не знам в кой дом попадат и как да разгледам синастричната карта.

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #61 -: Октомври 21, 2014, 09:51:39 am »
Защо да е за притеснение, в съвпад с нейно слънце и юпитер, секстил с марс- ще бъде енергична за година-две напред
Защото и е събитие в натала, пък тя не е в отлично състояние. Една приятелка имаше СЗ на р.д. и баща и получи инсулт. Аспектите на картата и не ги знам.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #62 -: Октомври 21, 2014, 11:10:56 am »
Smarta, може затъмнение да приключи транзит в натала .В случая тр.Сатурн е докоснал цялата карта на баба ти през последните 2 г. ,евентуално като връх на тао-квадратура и в последният месец Юпитер затваря в голям кръст, а Нептун е срещу Марс. Баба ти е Скорпион-Марс, който е в секстил със Слънце без твърди аспекти в Дева и Меркурий в Скорпион.Неподвижният кръст притежава вътрешна сила, те са центрирани навътре дълбоко в себе си и в случая,касаещ здраве, могат сами да се лекуват, концентрирайки тази енергия към болестта си, иначе го играят напук,сякаш наказват другите около тях с това си положение. Тук има Слънце съвпад Юпитер секстил Марс-това бонус констелация, стига човек да не се осланя на това, че нещата винаги ще се оправят от само себе си или самия той решава, че директно разговаря с Бога .
Ти как усещаш момента ?!?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #63 -: Октомври 21, 2014, 06:23:07 pm »
Защото и е събитие в натала, пък тя не е в отлично състояние. Една приятелка имаше СЗ на р.д. и баща и получи инсулт. Аспектите на картата и не ги знам.
Еми то събитието е за важен мъж в живота на родения, а не за самия роден и споделената случка го доказва, като освен че СЗ е било съвпад със Слънцето на твоята приятелка, сигурно е имало негативни аспекти от малефици
 имах СЗ на моя чрд преди 9г и нищо лошо не се е случило, тогава тр Сатурн беше в точен секстил с моето Слънце,  тр Юпитер в знаков съвпад със Слънцето, тр Нептун и тр Плутон в тригон и секстил, и единствения негативен аспект в този период е бил урановата опозиция, която всъщност нищо лошо не ми донесе, а много младички ухажори  :012:

Babyblue

• Hero Member
  • Публикации: 698
« Отговор #64 -: Октомври 21, 2014, 07:05:40 pm »
Моя татко почина преди 3 години,а другата година при съвпада на СЗ със слънцето ми ще станат 4ри години.

Ще чакаме да видим какво ще ми донесе.
СЗ ще активира опозицията ми слънце-плутон. Слънце У1-Плутон У5.

Дано не е само нещо с детето ми ::)

akruks

• Hero Member
« Отговор #65 -: Октомври 21, 2014, 07:11:57 pm »
СЗ ще активира опозицията ми слънце-плутон. Слънце У1-Плутон У5.

Дано не е само нещо с детето ми ::)
Все пак Слънцето ти е в риби, а Плутон е везни, а и не съм забелязала аспектите на лунации с Плутон да са оказали някакво въздействие

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #66 -: Октомври 21, 2014, 08:15:35 pm »
СЗ ще ме друсне точно по Плутон и Слънце, хич не завиждам на публиката :d030:

Babyblue

• Hero Member
« Отговор #67 -: Октомври 21, 2014, 09:18:01 pm »
Все пак Слънцето ти е в риби, а Плутон е везни, а и не съм забелязала аспектите на лунации с Плутон да са оказали някакво въздействие
Да, но все пак ще активира тази натална опозиция :017:
А тя е доста съществена в моя живот ??? ::)
Не знам....

Babyblue

• Hero Member
« Отговор #68 -: Октомври 22, 2014, 08:39:50 am »
Да попитам относно някои детаили при предстоящото затъмнение вдругиден.
Гледам книгата на Брейди.
Какво означава следното за серия Сарос 17 северна нова.
Пише:
Започва 28 юли 1870г...11.18.04ГМТСеверен полюс
Завършва 26 август 3114г

Това го разбирам, но после следват всички иконки на планетите и съответно градусите на които се намират. Добре и това го разбирам.
Но виждам,че новолунието/затъмнението/ т.е съвпада на слънце и луна е на 5 гр.07 в лъв.
И ми направи впечатление, че този съвпад/новолуние/ съвпада точно с наталния ми АС.

Дали ще е значимо за мен???
И какво означава това,че новолунието на въпросната серия Сарос съвпада с наталния ми АС?

Благодаря ви!

Happy58

• Гост
« Отговор #69 -: Октомври 22, 2014, 08:50:11 am »
Пише:
Завършва 26 август 3114г

Това го разбирам, но после следват всички иконки на планетите и съответно градусите на които се намират. Добре и това го разбирам.
Но виждам,че новолунието/затъмнението/ т.е съвпада на слънце и луна е на 5 гр.07 в лъв.
И ми направи впечатление, че този съвпад/новолуние/ съвпада точно с наталния ми АС.

И какво означава това,че новолунието на въпросната серия Сарос съвпада с наталния ми АС?

Благодаря ви!

Приложи тълкуванието на СЗ към твоето АС - явно ще има нещо важно, което ще се случи с теб на физическо ниво и ще е в смисъла на тълкуванието.

Babyblue

• Hero Member
« Отговор #70 -: Октомври 22, 2014, 09:12:16 am »
Благодаря ти Хепи, както винаги си мила и отзивчива с мен :)
Имаш предвид  да приложа тълкуванието на тази серия сарос ли? Това което пише като обяснение за това семейство затъмнения ли?

Happy58

• Гост
« Отговор #71 -: Октомври 22, 2014, 09:15:43 am »
Благодаря ти Хепи, както винаги си мила и отзивчива с мен :)
Имаш предвид  да приложа тълкуванието на тази серия сарос ли? Това което пише като обяснение за това семейство затъмнения ли?

точно така - вземи текста на Брейди за тази серия и го приложи към твоя АС - към твоето физическо тяло, изразяване и всичко, което е АС. Според мен при всички положения ще има проявление, защото АС си е кардинална ос и предполага действие.

akruks

• Hero Member
« Отговор #72 -: Октомври 22, 2014, 09:37:10 am »
Пише:
Завършва 26 август 3114г

Питаш дали ще е значимо, все едно тепърва ще се случва- нали е от 1870г, а завършва 3114г- помисли си за този период колко хора е имало и ще има с АСЦ лъв в този градус  :012:

Babyblue

• Hero Member
« Отговор #73 -: Октомври 22, 2014, 09:52:56 am »
Според мен спецификата би трябвало да се разглежда в този ред:
1. Определяне за коя серия Сарос според книжката на Брейди става въпрос
2. Построяване на карта с началото на серията и интерпретация
3. Синастрия с наталната
Тази която предстои вдругиден.
Нали го написах 2-3 поста по-горе :)

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #74 -: Октомври 22, 2014, 10:44:03 am »
Акрукс, то като засегне важен близък, се отразява и на човека, особено ако трябва да се грижи за близкия. Но да, както казах, не и знам аспектите, сигурно е имало напрегнат.

Рени, баба ми от няколко години боледува сериозно, имаше и сърдечна операция, чудя се как издаржа всичко. Въобще не се оплаква, заприлича на светица. Но явно е така, както казваш, лекува себе си вътрешно, устоява.