Автор Тема: Женски истории.  (Прочетена 43916 пъти)

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
Re: Женски истории.
« Отговор #165 -: Декември 28, 2015, 07:36:34 pm »
Благодаря ви, Рептил, Уран, Драки и Люба за отговорите. Дано не съм пропуснала някого. :)

Мъжете са логични, рационални, праволинейни същества. Локумчестите работи са само в женските главици. Щом се е поправил пред дамата, направил го е заради конкретно нея, тоест разбираме себе си пред конкретно нея. А той погледна ли я в момента на "гафа"? Погледът го издава най-ясно, дори да е по скорпионски с крайчеца на лявото око, докато лицето е в друг ракурс.

Мъжете не се трогват пред жени, които не отразяват, камо ли пред приятели да се поправят. Останалите версии са ми неправомерни.

Да, погледна я по "скорпионски" и сведе поглед надолу (засрамено?).
« Последна редакция: Декември 28, 2015, 07:39:42 pm от Mirabella »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #166 -: Декември 28, 2015, 08:56:34 pm »
Имам известен опит с 10 на овенчета,/Марс на ДСЦ., но доникъде не се стигаше,все се стига до момент в който ме правят кривоглед .Например последния случай ми предложи да ме изпрати :-\-а това е моя работа,да ми дойде на гости с шише ракия :-\,пак е моя работа,освен това пия водка максимум,някакси мъжкото поведение обърква хората,имайте предвид,иначе готини мацки,обикновено спортни и секси :)

Опозит, смея се с глас, но е точно така, когато има акцент Овен/Марс  в женска карта и "липсва " Венера.   :72:  :08:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #167 -: Декември 28, 2015, 09:02:40 pm »
Това някакъв оксиморон ли е - мислят и Овен ?!?  ::)  :012:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #168 -: Декември 28, 2015, 09:28:18 pm »
Виц от женска рубрика в сп. "Трета възраст"  :012:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #169 -: Декември 28, 2015, 10:40:08 pm »
Опозит, смея се с глас, но е точно така, когато има акцент Овен/Марс  в женска карта и "липсва " Венера.   :72:  :08:
    :012:Рени,имаше и Венера-на трон в 2д телец,и Юпитер там,-и това не помага :D .Венера тронова и екз.Слънце на Асц-постоянно ухилена,пристрастена да си прави селфита,да се фръцка,голяма скица, :043:

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #170 -: Декември 30, 2015, 10:33:45 am »
Е, много консервативни се изкарахте мъжете, представям си ако имате връзка и мацката ви се обади по телефона с покана за секс. ;D
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Oposit

• Hero Member
« Отговор #171 -: Декември 30, 2015, 12:23:34 pm »
Е, много консервативни се изкарахте мъжете, представям си ако имате връзка и мацката ви се обади по телефона с покана за секс. ;D
Разни хора,разни гледни точки,опитвам се да погледна от стандартна гледна точка :),как изглежда марсов акцент при дамите отстрани,това вече е тенденция ,обаче стереотипът на мунданния хороскоп е друг .Няма нищо лошо в инициативата от страна на мацките,но естественият алгоритъм,програмата е друга,което води до турболенция :29:.Лично на мен дори ми е приятна такава демонстрация,но точно това е проблемът-кой трябва да е водещият,кое е нормалното  :017:.Няма проблем да се погледне от друг ъгъл-обратния,да се сменят ролите,но се обърква целия алгоритъм и за по-нататък .Историята става марсова,а това не предполага дълготрайност .Има си и добрите страни,просто трябва да се има предвид :)

Terry

• Hero Member
« Отговор #172 -: Декември 30, 2015, 12:31:05 pm »
И какъв е стереотипът на мунданният хороскоп? А алгоритъмът трябва да се променя, който мутира оцелява при естествения подбор :)

Oposit

• Hero Member
« Отговор #173 -: Декември 30, 2015, 12:52:46 pm »
Тенденцията е унисекс,явно .Въпросът е доколко е правилен този път на мутации,естествен или изкуствен отбор е .За мен е изкуствен,а там стават много по-вече грешки,а като се натрупат грешки как се премахват те в едно социално общество?Виждаме последиците в Европа-спад в раждаемостта,отмиране на унисекс обществата-вливане на свежа арабска кръв :D

Terry

• Hero Member
« Отговор #174 -: Декември 30, 2015, 12:58:56 pm »
Тенденцията не е унисекс, това е неразбирането на равнопоставеността на половете. Тук все още се смята, че жената е собственост на мъжа, а не партньор. За умствените й способности дори не се подозира :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #175 -: Декември 30, 2015, 01:07:00 pm »
Като се стигне до връзка, отношенията са като от 18-19 век /далеч от аристократизма  ;D/. Времената се менят, а в отношенията едни и същи шаблони се възпроизвеждат. После ми се чудят що съм все сама - не защото съм дефектна, просто не приемам такъв тип отношения между мъжа и жената. По бг телевизиите гледаме самоуверени и лустросани феминистки, но реалността отвъд телевизионния екран е друга.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #176 -: Декември 30, 2015, 01:36:37 pm »
Равенство ≠ еднаквост. Равенство е ОК, въпросът е да останат различията. Двама мъже заедно, единият от които телом жена, не ми звучи привлекателно.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #177 -: Декември 30, 2015, 01:41:46 pm »
Според мен в две противоположни крайности се изпада - или подчертано кифладжийска нагласа, или стремеж жената да бъде мъж, да се състезава с мъжа до себе си.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #178 -: Декември 30, 2015, 01:45:26 pm »
Именно, липсва здравословният middle ground.

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #179 -: Декември 30, 2015, 06:58:47 pm »
Ти си Овница - ще им смогнеш. И за 101-вия ще имаш енергия даже. :cheer: