Автор Тема: Плутон,К8,У8Скорпион.  (Прочетена 56071 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Плутон,К8,У8Скорпион.
« Отговор #60 -: Юли 31, 2015, 10:42:16 pm »
Всъщност не знам дали съм Плутонианка.Нямам класическите аспекти на Плутонианците Плутон в 1Д и Плутон/Слънце аспект,нито Луна в скр или 8Д.
в книгата, която ти препратих пише, кои са плутонианци- знаех си, че не си я чела и не си направи труда, за обща информация, поне уводната част да прегледаш

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #61 -: Юли 31, 2015, 11:20:26 pm »
в книгата, която ти препратих пише, кои са плутонианци- знаех си, че не си я чела и не си направи труда, за обща информация, поне уводната част да прегледаш
Разгледах я.Набляга се на отрицателните аспекти и на психологическата помощ за негативните Плутонианци.Не мога да не си направя труда за Плутон.Излишно задълбаване в (само)анализи.Малко Фройд като класически пример за асц Скр,Слънце Телец и приносът му към осмодомните теми-стремеж към смъртта,секс.Мария Кюри и извличането на Уран,с Плутон в 10Д.Изследователски дейности,изолации и т.н.т.
 Само че ние живеем в друго време и се занимаваме с тривиалности или поне са такива от собствената гледна точка.Имаме мечти и амбиции,които Марс/Сатурн/Юпитер като да са безсилни да реализират и не могат да излязат от рутината.Тогава кой може?  ;)
Всеки има някакви травми дали от Сатурн,Плутон,а защо не и от ретро Юпитер в 4Д или ред "удари под кръста" в натала.Но това не можем да го влачим цял живот с нас,пък и да му обръщаме повече внимание,отколкото заслужава.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

akruks

• Hero Member
« Отговор #62 -: Юли 31, 2015, 11:32:04 pm »
Всеки има някакви травми дали от Сатурн,Плутон,а защо не и от ретро Юпитер в 4Д или ред "удари под кръста" в натала.Но това не можем да го влачим цял живот с нас,пък и да му обръщаме повече внимание,отколкото заслужава.
Е, много яно, че не цял живот, то нали за кризи се говори, което се случва в даден момент и отминава, а книгата дава отговор защо на някои се случва и като е наясно защо, по-философски ще гледа вече на случилото се

adelina

• Hero Member
  • Публикации: 800
« Отговор #63 -: Юли 31, 2015, 11:34:49 pm »
Е, много яно, че не цял живот, то нали за кризи се говори, което се случва в даден момент и отминава, а книгата дава отговор защо на някои се случва и като е наясно защо, по-философски ще гледа вече на случилото се
Чудя се дали да не я прочета и аз и всъшност с мойта, карта мога ли да се смятам за плутонянка ,трудно ми е да определя кава точно съм .Извинявам се за глупавият въпрс предварително.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #64 -: Юли 31, 2015, 11:37:05 pm »
Искаш да разбереш Плутон и 8 дом, но го правиш по овенски, Дракси. Заради това не ти се получава много. За да излезе Плутон от убежището си, трябва много дълго да е клокочил в подземията.  ;) На Овните ви е малко сложно това, защото искате тук и сега всичко да се случи. Както вие го направлявате. Имам пред очите си един подобен на теб Овен. Въпреки асц. Скорпион, 3 планети в 8 дом в съвпад(една от тях на трон по дом/Марс), Плутон в знакова опозиция с двете светила и в опозиция с Меркурий, все си е Овен. Иска тук и сега. Плутоновите неща му идват отръки, но чакането не му се отдава. Иска промени, бори се зверски срещу обстоятелствата, които трябва да го променят, не признава нищо.  :012: Седиш и гледаш сеир. Сам ще разбере, но иска време. Нека си блъска рогите в Плутоня.
Та и ти така.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #65 -: Юли 31, 2015, 11:47:26 pm »
Май ми бяга красноречието,докато се опитвам да кажа,че не гледам на Плутон като на криза,вина,застой,драма,депресия,а като на ресурс,който трябва да се извлече и ползва.За това не ми допадат психологическите,астро-разработки.Елиминирането на ненужното около нас се случва от само себе си и това,което трябва да остане се формира пак от само себе си,но който има нужда-нека си погледне по-философски.Сигурна съм,че от книгата,която пусна много хора ще имат полза.Но моята тема не е как да осмисля Плутон,а как да го задействам.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #66 -: Юли 31, 2015, 11:51:28 pm »
Искаш да разбереш Плутон и 8 дом, но го правиш по овенски, Дракси. Заради това не ти се получава много. За да излезе Плутон от убежището си, трябва много дълго да е клокочил в подземията.  ;) На Овните ви е малко сложно това, защото искате тук и сега всичко да се случи. Както вие го направлявате. Имам пред очите си един подобен на теб Овен. Въпреки асц. Скорпион, 3 планети в 8 дом в съвпад(една от тях на трон по дом/Марс), Плутон в знакова опозиция с двете светила и в опозиция с Меркурий, все си е Овен. Иска тук и сега. Плутоновите неща му идват отръки, но чакането не му се отдава. Иска промени, бори се зверски срещу обстоятелствата, които трябва да го променят, не признава нищо.  :012: Седиш и гледаш сеир. Сам ще разбере, но иска време. Нека си блъска рогите в Плутоня.
Та и ти така.
  :043: :clap: Йес!  :012: Много хубаво го написа!Обаче вие какво искате от нас-да подхождаме към света като Телците,търпеливо и спокойно,преживящо?И да го искаме не тук и сега,а за следващия живот ли?  :d030: То и аз така в него си блъскам рогите  :012: :08:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #67 -: Август 01, 2015, 12:00:27 am »
Сетих се защо толкова ме кове Плутоня,има едничък кофти аспект-опозиция на МЦ,нали е на ИЦ.Мир няма и място не може да си намери,все му е шугаво и се чуди как да изблати милият.  :012:

Emma

• Hero Member
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #68 -: Август 01, 2015, 12:02:53 am »
Май ми бяга красноречието,докато се опитвам да кажа,че не гледам на Плутон като на криза,вина,застой,драма,депресия,а като на ресурс,който трябва да се извлече и ползва.За това не ми допадат психологическите,астро-разработки.Елиминирането на ненужното около нас се случва от само себе си и това,което трябва да остане се формира пак от само себе си,но който има нужда-нека си погледне по-философски.Сигурна съм,че от книгата,която пусна много хора ще имат полза.Но моята тема не е как да осмисля Плутон,а как да го задействам.

:012:
За това става дума, Дракси. Ще ти дойде и времето да го разбираш. Да го полваш - зависи. Накарай вятър да тръгне в посока, която ти му сочиш. Не можеш. Можеш да го впрегнеш да ти помага да си вършиш работата, но не и да го командиш.
Аз лично нищо не искам от вас. Времето, в което пилеех много енергия да обяснявам, то мина. Сега просто гледам. При вас нещата се случват бавно, макар да имате голямо желание да е бързо, напористо. Фактор "АЗ" е основната пречка.

adelina

• Hero Member
« Отговор #69 -: Август 01, 2015, 12:03:20 am »
Сетих се защо толкова ме кове Плутоня,има едничък кофти аспект-опозиция на МЦ,нали е на ИЦ.Мир няма и място не може да си намери,все му е шугаво и се чуди как да изблати милият.  :012:
E тогава моят явно много ме кове, с всичките си кофти аспекти .

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #70 -: Август 01, 2015, 12:08:34 am »
:012:
За това става дума, Дракси. Ще ти дойде и времето да го разбираш. Да го полваш - зависи. Накарай вятър да тръгне в посока, която ти му сочиш. Не можеш. Можеш да го впрегнеш да ти помага да си вършиш работата, но не и да го командиш.
Аз лично нищо не искам от вас. Времето, в което пилеех много енергия да обяснявам, то мина. Сега просто гледам. При вас нещата се случват бавно, макар да имате голямо желание да е бързо, напористо. Фактор "АЗ" е основната пречка.
Изследвам нещата пряко и ще видим кое накъде ще тръгне.Ако стане,ще ти кажа да предадеш на твоя Овньо,то няма кой друг да свърши черната работа,освен нас.Другите много мислят и какво постигат не се знае.не че ние сме в големите постижения,де.  :19: :012: :08:
E тогава моят явно много ме кове, с всичките си кофти аспекти .
Нека те кове-това казвах,че кофти аспектиран Плутон е полезно нещо и дава добри постижения в края на краищата.  :08:

adelina

• Hero Member
« Отговор #71 -: Август 01, 2015, 12:13:08 am »
Изследвам нещата пряко и ще видим кое накъде ще тръгне.Ако стане,ще ти кажа да предадеш на твоя Овньо,то няма кой друг да свърши черната работа,освен нас.Другите много мислят и какво постигат не се знае.не че ние сме в големите постижения,де.  :19: :012: :08:Нека те кове-това казвах,че кофти аспектиран Плутон е полезно нещо и дава добри постижения в края на краищата.  :08:
Оф да ви имам големите постижения,наблюдавам ги този месец от близо с лично участие в нещата лоша работа  :91: :91:

Emma

• Hero Member
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #72 -: Август 01, 2015, 12:23:26 am »
На мой Овньо изучаването на Плутон му идва от хората около него. Жените в живота му са все плутонови личности. Аз осмодомна и плутонясала, бившата му жена също стелиумна въздушна, с каре от Плутон, дете с плутонясала Луна - няма пропуск. Всички задържали се дълго около него - плутонови.

Вие искате да приравните Марс с Плутон. Защото сте свиканли на марсовата енергия - да напънете и да "свършите черната работа". Но двете работят по различна система. Когато го осъзнаете, тогава ще имате възможност да се радвате на благата на Плутон. Докато дойде този момент, играете го на дребно - плутонясване, умение за манипулация и т.н.
Виж чуждите Плутони как те аспектират. Ако има хора, които са ти натиснали светилата, дръж се здраво в тях. Чрез тях ще имаш лични сблъсъци със себе си и Плутон, по-лесно ще го разгадаеш. Но се готви да трансформират теб и сферите на управление на домовете, които планети са засегнати. И няма да е лесно. Наблюдение, наблюдение и пак наблюдение.  :08:

А сега нима няма промени по 10 дом при теб? Жалваше се из форума, че има разни размествания по кариерните теми. Това ако не е по твой приятел Плутон?

На мой Овньо нищо няма да му казвам. Нека си блъска рогата сам. Израстването не е като ти подлагат столчета, за да се катериш нагоре. Хайде, няма нужда от глезотии и мечешки услуги.

akruks

• Hero Member
« Отговор #73 -: Август 01, 2015, 12:55:20 am »
Но моята тема не е как да осмисля Плутон,а как да го задействам.
Трябва да осмислиш, че Плутон те действа, а не ти него. В период, когато тр Плутон ти квадратира наталния и опонира светилата с Венера... зареждам се с пуканки и чакам екшъна...

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #74 -: Август 01, 2015, 03:22:49 pm »
Трябва да осмислиш, че Плутон те действа, а не ти него. В период, когато тр Плутон ти квадратира наталния и опонира светилата с Венера... зареждам се с пуканки и чакам екшъна...
Най-старателно изличавам от главата си всички предразсъдъци,които съм придобила за едно или друго от прочетеното,вкл и за Плутон.Когато,каквото,ако дойде ще го напиша.Хора,всички имаме Плутони в картите!Третирайте вашите по който желаете от прочететите начини.Моят си е мой и сама ще видя дали мърда този добитък,как и кога.  :d030: Ще ви кажа кога да взимате пуканките.  ;D
« Последна редакция: Август 01, 2015, 03:24:48 pm от Дракониада »