Автор Тема: Марс и Венера - от нежен танц до страстно танго  (Прочетена 33277 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
Re: Марс и Венера - от нежен танц до страстно танго
« Отговор #45 -: Февруари 16, 2015, 01:23:51 pm »
на мен по наталн Венера и Марс са ми съвпад , 3 градуса Овен марс , управител 6/11 и Венера 4 Градуса 5/12 , на вси4кото отгоре са на върха на 11 дом , самия съвпад е върху наталните ми Венера и Марс, дано има хубаво събитие.

toroni

• Full Member
  • Публикации: 231
« Отговор #46 -: Февруари 16, 2015, 05:03:33 pm »
При мен февруарската серия  оформя чудесна картина - точен съвпад с Парс Фортуна в 11 дом и  тригон с Нептунв 6 ти дом ,У11. Нещо по приятелска линия май ме очаква..или колегиална.. :38:

greg07

• Hero Member
« Отговор #47 -: Февруари 16, 2015, 06:11:17 pm »
ами какво да ти кажа , вярно 4е МАрса ми е в овен , ама Луната ми е в Дева и е квадратирана от УРан , при мен вси4ко е страх , преди да премисля нещо минава през призмата на страха и след това бива реално оценено.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #48 -: Февруари 16, 2015, 07:20:46 pm »
ами какво да ти кажа , вярно 4е МАрса ми е в овен , ама Луната ми е в Дева и е квадратирана от УРан , при мен вси4ко е страх , преди да премисля нещо минава през призмата на страха и след това бива реално оценено.

По-скоро безпокойство, от това дали всичко, което ще се свърши чевръстия Марс ще е перфектно, изтънчено, качествено и най-вече полезно. ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #49 -: Февруари 16, 2015, 09:54:25 pm »
Няколко дни преди мартенското пълнолуние в Риби Марс и Венера ще правят съвпад с ЮЛВ в Овен. Активен е от началото на месеца до 6-7 март.
Това прави цикъла им в Овен малко по-специален.

Моля, моля - да не бъркаме Меркурия на Грег с Марса му.  ;D
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Рени

• Hero Member
« Отговор #50 -: Февруари 16, 2015, 10:22:29 pm »
Да, The_One, наистина нодалната ос в съвпад с Венера/Марс засилва акцента върху сферата на взаимоотношенията и срещите в периода.Обаче съвпада е върху ЮЛВ и управителят на същия е на трон, би трябвало сега да научим повече за другите и да мислим за техните потребности, а не да сме господарят във връзката, да правим компромиси, но без да губим лидерските си качества .Не знам обаче  това как се случва в действителност, на мен например ми е доста трудно, въпреки че го осъзнавам . :-X  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #51 -: Февруари 16, 2015, 10:24:50 pm »
Юлв е кофти, каквото някога си посял, сега съвсем вероятно да пожънеш

Рени

• Hero Member
« Отговор #52 -: Февруари 16, 2015, 10:33:19 pm »
Което веднага прави СЛВ -супер! , не е така . :)

Няма как да пътуваш за някъде, ако не си тръгнал от някъде.
Защо да не се използва някое умение по ЮЛВ, след като го носим по рождение и сме добри там? Ето, аз от време на време, се сещам, че съм била мила, нежна и обективна по ЮЛВ и ги ползвам същите в реалността, сега.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #53 -: Февруари 16, 2015, 10:38:01 pm »
Не в такъв смисъл
Кофти е щото те настига, не е да ти се предложи опция
Иначе може добре да си постелил и мекичко да поседнеш

Рени

• Hero Member
« Отговор #54 -: Февруари 16, 2015, 10:42:48 pm »
Е, не може само да избираш, трябва и да реагираш, нали с такава цел се е засилил акцента върху затъмненията. :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #55 -: Февруари 16, 2015, 10:56:03 pm »
Марс в Овен, не си го вади при  всяко "отваряне " на устата, нито Нептунианците са смирени създания.Първият борави с меча си активно, импулсивно, егоистично, само когато е лично заинтригуван и то много лично- а, сега се върни няколко месеца назад и пак провери Марс-а на Грег. Вторият е смирен, тогава когато среща разбиране и не му задават въпроси.
Нормално , е да си се порадвала от сърце и не само, на Марс в Овен и да имаш очаквания за супермен от същия при всички, изхождайки от своя темперамент. ;)

greg07

• Hero Member
« Отговор #56 -: Февруари 17, 2015, 12:10:26 am »
например , при мен този марс в овен се е отразил в афинитет към спорта, имам красиво и спортно тяло ( дано така си остане :)
« Последна редакция: Февруари 17, 2015, 12:32:18 am от greg07 »

Resnitsa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 84
« Отговор #57 -: Февруари 17, 2015, 12:46:37 am »
Здрасти на всички :)

При мен съвпадът се случва в 4 дом и е в точен секстил Марс У5, точен тригон СЛВ, квадрат Венера У7 и У11 и опозиция Юпитер и Сатурн.

Астрологията винаги много ме е привличала, но познанията ми са съвсем базисни и да тълкувам би било пълен майтап. Ще съм благодарна, ако някой внесе малко светлина какво значат за мен тези позиции.
Чувствам се добре!

Рени

• Hero Member
« Отговор #58 -: Февруари 17, 2015, 08:20:27 am »
Как става тази фатка с водолейско Слънце, пък с овнешки Меркурий ?  ;D
И темата се ...отече в неопределена посока.  :d030:

При Овен всичко... става . ;)

Happy58

• Гост
« Отговор #59 -: Февруари 17, 2015, 08:47:36 am »
Дракич, марса на Грег е в съвпад с Венера и е в квадрат с Нептун, наред с разни други аспекти.

За мен е по-интересно, че сега транзитния съвпад повтаря наталния - само на 2 гр е от него - и активира още 4 аспекта. Случва се в края на 10 дом. Не знам всъщност, дали да търсим предпоставки за събития, или е просто настройка на човека.