Сетих се за една случка,която не е събитие от онзи ден сутринта.Сетих се,защото сънувах повторението и и пак се шокирах. :57:
Преди съм ви писала за един тронов Марс,който е неаспектиран в 4Д,в съвпад с Венерата ми,а Слънцето му е в Телец.Този мъж по принцип е много невъзпитан и невъздържан,но като ме види съвсем го хваща щръклицата.Прави ми много неприлични предложения и въобще не се свени и церемони да е по-деликатен и да спазва етикета.Стотици пъти съм му правила забележки по всички възможни тактически начини,които знам,но той не отбира.Добре че му поисках данните и видях,защо е толкова луд и го разбрах.Та този елемент онази сутрин ме нападна в гръб и ми говореше в косата най-безочливо....не мога да го напиша тук.И ме целуна.Значи той е единственият,който изобщо не го е страх от мен и,а може да се каже,че в йерархията е под мен.
Истината е,че нямаше да се замисля за него,ако заемаше висша позиция,но не ми е престижна връзка с него.
Другият с Марс/Юпитер в Овен не отлепва. :043:
А Сатурн/Марс в Овен най-неотклонно продължава да ме убеждава да стана инкубатор. :043: