Анаретен градус -всичко може да се очаква. Там където попада, в сферите/областите , ще има чувството за някаква неотложност по отношение вземане на решения, сякаш " аха да изпуснеш влака" или пък свръхкомпенсация, по делата свързани със знака.В случая е Водолей, с Уран в Овен и Сатурн в Стрелец -" Да приема някои реформаторски идеи, които ще ме отведат до някои постижения- сам или с някой друг". Понеже е Новолуние-" Да общувам, показвайки истинските си чувства, да реагирам приятелски ". Добре е да се обърне внимание на глезените и нервната система.Моментът е подходящ да се усвоят по-добре качествата на Слънчевият знак Водолей и да се използва правилно енергията на Уран.Предполагам, че хората с по-изявени Водолей, Уран, 11-ти дом, както и наличието на планети в анаретен градус, биха реагирали по-силно на тази констелация, дали в посока овладяване на важен за тях момент (урок)" Кой съм аз?" или като конфликтна ситуация с авторитетна за тях фигура, както и здравословни проблеми, зависи от всеки индивидуално.