Автор Тема: Новолуние- февруари 2015г.  (Прочетена 18514 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Новолуние- февруари 2015г.
« -: Февруари 03, 2015, 12:39:43 am »
В последната минута на последния градус в знак водолей!

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
Re: Новолуние- февруари 2015г.
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2015, 01:13:56 pm »
Мислех, че новолунието в солара ми е в Риби, пък то било във Водолей. С тоя последен градус като че ли е ориентирано към начало на затваряне на цикъл. Или доразнищване на темите по ретро Мерк, който вече ще е директен на 19 февруари.

Интересно, че управителя на лунацията е на асц. С този стрелчешко-водолейски акцент ще има нов поглед върху старото (Сатурн). Уран е на К5 - пак навежда към идея за творчески подход, за необичайни идеи.
Луната е в квадрат със Сатурн въпреки че аспектът не е знаков. Но той управлява новолунието - противоречия между желания и възможности, ограничения за инициативите.
Трети дом освен с близки пътувания, обучение, братя и сестри, се свързва именно с инициативата. Там се заражда намерението. Лунацията е там, така че това за втори път поставя акцент на темата планове, идеи - ограничения, забавяне, възпрепятстващи обстоятелства.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #2 -: Февруари 03, 2015, 01:25:10 pm »
При мен е в края на 6ти дом, на 3*25' от ДСЦ, квадрат Меркурий У1,2,10, секстил с Нептун У7,8. Абе май със сигурност трябва да има нещо , защото и Меркурий, и Нептун са в 29*. Така като гледам трябва да внимавам със здравето.

Happy58

• Гост
« Отговор #3 -: Февруари 03, 2015, 01:28:13 pm »
При мен оста К3/К9 е на 29*54`водолей

но засега си гледам пълнолунието - рано ми е за новолуние :)

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2015, 06:51:04 pm »
В 7дом, като квадратира Мерка- У2/11 домове. Нямам идеи.  :012: Вероятно ще е нещо свързано с явните врагове.
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #5 -: Февруари 03, 2015, 06:56:46 pm »
Сега виждам, че ми е близо до градуса на сизигията - почти 28-я градус на Водолей. Това място в хороскопа си дава събитийност при по-тежки транзити от там и при лунации. Иначе е във втори дом.
От декември лунациите ми само 1-7, 1-7, 2-8, 2-8 и вярно по тези домове е активността.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #6 -: Февруари 04, 2015, 02:29:36 pm »
Съвпад с южния ми възел в 4д! Секстил с Луната и полусекстил със Слънцето, опозиция с У7. Дано да получавам - по ЮЛВ трябва да получа нещо, което съм си заработила в минал живот, нали?  :08:

Ще имам и други аспекти - съвпад на Венера и Марс върху Слънцето ми в 5д, съвпад на Нептун У5 с Мерка ми в 5д.
« Последна редакция: Февруари 04, 2015, 02:31:31 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

akruks

• Hero Member
« Отговор #7 -: Февруари 04, 2015, 02:47:48 pm »
Съвпад с южния ми възел в 4д! Секстил с Луната и полусекстил със Слънцето, опозиция с У7. Дано да получавам - по ЮЛВ трябва да получа нещо, което съм си заработила в минал живот, нали? 
С тази опозиция към Марс У2, У7 в 10д едва ли ще получиш пари и материални придобивки, свързани с кариерата и партньора, по-вероятно е стар семеен/домашен конфликт да възкръсне, свързан с пари и имоти- Новолунието от 4д квадратира Уран У4 във 2д

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #8 -: Февруари 04, 2015, 03:18:54 pm »
С тази опозиция към Марс У2, У7 в 10д едва ли ще получиш пари и материални придобивки, свързани с кариерата и партньора, по-вероятно е стар семеен/домашен конфликт да възкръсне, свързан с пари и имоти- Новолунието от 4д квадратира Уран У4 във 2д

Ти броиш ли го? И аз се чудих, но 5гр ми се вижда множко. Иначе, ето го скандъла от сега с бевшия ще се заформи - хем за издръжката, хем за наша обща собственост. Но аз по-скоро залагам на съвпада със ЮЛВ, а и транзитната Венера и транзитен Марс У2 са в тригон с Урана - каквото и да е, бързо ще се реши и не мисля, че ще е лош резултатът.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #9 -: Февруари 04, 2015, 05:26:09 pm »
В/у АСЦ-та - интересно  :) .

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #10 -: Февруари 06, 2015, 05:22:49 pm »
Анаретен градус -всичко може да се очаква. Там където попада, в сферите/областите , ще има чувството за някаква неотложност по отношение вземане на решения, сякаш " аха да изпуснеш влака" или пък свръхкомпенсация, по делата свързани със знака.В случая е Водолей, с Уран в Овен и Сатурн в Стрелец -" Да приема някои реформаторски идеи, които ще ме отведат до някои постижения- сам или с някой друг". Понеже е Новолуние-" Да общувам, показвайки истинските си чувства, да реагирам приятелски ". Добре е да се обърне внимание на глезените и нервната система.Моментът е подходящ да се усвоят по-добре качествата на Слънчевият знак Водолей и да се използва правилно енергията на Уран.Предполагам, че хората с по-изявени Водолей, Уран, 11-ти дом, както и наличието на планети в анаретен градус, биха реагирали по-силно на тази констелация, дали в посока овладяване на важен за тях момент (урок)" Кой съм аз?"  или като конфликтна ситуация с авторитетна за тях фигура, както и здравословни проблеми, зависи от всеки индивидуално.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #11 -: Февруари 06, 2015, 05:41:19 pm »
Благодаря, Рени!
 :58:

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #12 -: Февруари 06, 2015, 07:58:58 pm »
Благодаря, Рени!
 :58:

Моля, Акрукс.  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #13 -: Февруари 07, 2015, 12:15:32 pm »
Тове ще ми е в  точен секстил /тригон с възлите. Освен това тригон със слънцето У2,3 и тригон с луната У1( макар знаците вече да са различни). Случва се в 9-ти дом, очертава се интресно. Дано да е пътуване  :012: :012:

Пълнолунието в лъв тази седмица изпили доста нерви. В работното обкръжение имам доста лъвове или с луни и др. планети там- не им повля много положително.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #14 -: Февруари 11, 2015, 01:01:28 pm »
при мен ще е в 4 дом Луна(у4) в опозиция с Юпитер(у2)в 10 дом и секстил с Венера(у7) в 3дом