сетих се,че квадратурата на Нептун към Слънцето,ще е съпроводена от тр. на Сатурн съвпад Слънце,надявам се ,че негативните прояви на нептун като илюзии,нереални мечти, измами,грешни решения, хаос,разпиляност ,разсейване,сливане до степен да изгубиш същността си,бягствата чрез различни затъпители на реалността- алкохол,дрога и т.н е малко вероятно да проникнат,сатурн ми е водолейски ,но пък ще мине през слаба за него зона - 4 дом,виж за загубите не знам,предишният път ,когато сатурн е минал оттук ,почина баба ми,по бащина линия,
загубите/ активирано слънце У12/ не само реални,може да изгубиш някой св.страх или заблуда, или свободното си време посвещавайки го на друг,който се нуждае от помощ, грижа, може да изгубиш надежда или вяра в някой нещо,кауза, идея, липса на цел и посока,което не звучи добре,ма ще видим, осамотяването сред природата винаги ми е харесвало,това са малки бягства от всекидневната лудост, все още вярвам в доброто у хората,въпреки разочарованията,но за да не съм в статистиката сляпа вяра, вече всичко минава през филтъра на плутон ,като защита от нептунови ексцесии ,
фотографията/нептун/ ми е страст, снимките са спомени /луна съвпад нептун/ улавящи миговете на изживяна радост и щастие, миговете красота,когато невидимото става видимо,запечатваш красотата в природата и хората,обичам филмите,музиката,пеенето,приказките с хубав край ,това е все нептун в позитивен вариант
засега смених наложително леглото ,матрака и възглавницата,не го бях правила близо две десетилетия,боже все не ми /слънцето,у12/ идваше ред, от грижи за семейството /квадратирано слънце на к4,често седмодомието е безработен,в последно време трайно и аз нося отговорността,осигуряваща доходност,а той- домакинята,смяна на ролите в семейството/и сега спя /нептун/ добре, безпробудно,амин погрижих се/нат.съвпад луна-нептун/ за здрав сън -здрав дух/слънце/ в здраво тяло /нат.сатурн в 6/
слънцето е сигнф. и на децата,сатурн е у5, там е моята сила/сатурн/ и моята слабост/нептун/ едновремменно, ще видим с вяра и позитивни мисли......какво следва....къде ще се изгубя за да се намеря като алиса в страната на чудесата,/нептун/ а дано ,ма на дали /сатурн+плутон/