Ще пробвам по картата на Румен. Моля, не приемайте написаното от мен на сериозно, защото се занимавам с астрология само за удоволствие.
По профекции Асцендентът би трябвало да попада във Водолей - 10-ти знак от знака на рождения Асцендент, като Водолей стои на върха на 11-тия дом. Управител на годината от миналия рожден ден до тазгодишния е Сатурн. Сатурн се намира на Асцендента в хармонични аспекти с двете светила. Слънцето управлява 5-тия дом и се намира в него, Луната пък се намира в 11-тия. Навързва се с темите за влюбване (5-ти дом) чрез социални мрежи (11-ти дом). След като Сатурн е управител на годината по профекции, би трябвало неговите транзити да се отразяват по-съществено през въпросния период. По време на ретроградното си движение, през юни, транзитен Сатурн в 7-ми дом ще се върне назад в Скорпион и ще тригонира отново натална Венера. Понеже Сатурн в наталната карта е в Телец - доста материален знак и е свързан с оста на взаимоотношенията (1-7 дом), си мисля дали този аспект няма да даде възможност за някаква материализация на влюбването. През първата половина на август Сатурн все още ще бъде в тригон с натална Венера, а транзитен Юпитер (в 5-ти дом към момента) ще премине в знака на наталното Слънце и така ще аспектира и двете светила. Може би пък този период ще да е по-благоприятен за любовни отношения.