Драки, мерси за подкрепата. Малчо се оправи. Сега е добре. Аз се държах като истерична тьотка. Искаше да ходи на училище и му звънях през час да видя как е. Такива неща. Но в онази паника съвсем забравих цялостната му карта. Нямам час на раждане, защото не върви да питам майка му кога е роден. Но е със Слънце и Меркурий в Близнаци и Луна в Стрелец. В широк съвпад с Плутон. Пълнолунието по-скоро му е в градус на Луната. Която по мои груби сметки е управител на 6 дом.
И около мен пак е лудница. Баба ми почина днес.
За протокола и за любопитните - тр. Луна е била в съвпад с тр. Плутон. В мой 12 дом.
Тр. Сатурн е в съвпад с Уран, у1 на Мц, упр на 4 производен от 10. И така нататък.
Баща ми е със Слънце в Стрелец, пълнолунието му беше между Слънцето/Меркурий и Слв. Във 2 дом. И тр. Юпитер на Мц има. И ред други неща, нека не изброявам. Сатурн точно каре Юпитер, който е диспозитор на Слънце и Меркурий.
При мен прогресивната Луна е на 3 градуса от Сатурн, упр на 12 натален дом. Нямам изрядна концентрация за точни сметки. Ако някой е чак толкоз любопитен, ще оставя картата си и час на смъртта на баба ми.