Ако приемем, че не се виждат:Венера-Марс - от дете съм много силна, борбена, мъжко момиче. Майка ми е много силна фигура и за мене била пример. Може би с този ретро-Марс на К4 - винаги съм имала нужда да доминирам, да се справям, да мога сама - роден победител ....
Съответно срещам мъж и му показвам, че макар и жена съм по-мъж от него .... Стрелям по-добре, шофирам по-добре, изкарвам повече пари, няма пречки за мен - не съм крехка, ранима и слаба. Това правеше мъжете около мен лениви, слаби, някак ги унищожавах - не нарочно. а паралелно се оплаквах как все аз тегля.
Отне ми време да проумея, че трябва да си избера мъж ли искам да съм или жена
Естествено природата е по-силна и така се научих да бъда слаба, ранима - поне привидно - вече и една крушка не мога да завия, не знам как се сменя гума и не карам колата на автомивка .... Това са някакви груби примери.
Но мисля, че при мен Марс и Венера не са били наясно - кой-кой е. Не са се били разбрали по натал на кого къде му е мястото
Марс носи вътрешната агресия, Венера наритана от него в Скорпион и 8 дом. Много шамари изядох, докато вкарам ред.
Заради мястото на Венера - може би се виждат, а ясно е, че при Венера в 8 дом в скорпион - Марс доминира. В заточението си по дом и знак - тя трябва да намери вътрешен ресурс да се справи и изяви
Венера-Юпитер - винаги съм искала да имам покровител, благодетел, закрилник, обаче не мога да се продам, хора - не мога. Вероятно заради съвпада - Венера-СЛВ - всичко ми е толкова идеално в съзнанието. Толкова предложения съм имала за уреден живот - сърцето и чувствта ми са качени на някакъв пиедестал и нямат сваляне от там.
Това невиждане между двете планети - трябва да го приема и мисля, че не подлежи на отработване
Слънце - Сатурн - трудно ми е да го осмисля - Сатурн е дома и знака на Слънцето - иска да господарства. Слънцето е в дома на Сатурн и на 5 минути от знака му. По тази причина мисля, че са свързани и се виждат. Т.е. този куинкос не ги прави невидими