И аз да пусна обратна връзка, за съжаление неприятна.
В една от хорарните теми бях питала дали съм избрала подходящ адвокат. Бях ангажирала една стелиумна Везна /с препоръки/, но имах известни съмнения дали е достатъчно опитна в такъв вид дела.
Току що се чух с още един адвокат и според него е трябвало да обжалваме, отнесла се е твърде несериозно. От всичко прочетено по въпроса останах с впечатлението, че наистина бихме имали основания да обжалваме в частта за моето жилище - има изтекла погасителна давност, има и придобивна. Но моята адвокатка още след първото заседание ми се обади и започна да ме тласка към доброволно споразумение.
Сякаш нарочно протака 7-дневния срок за обжалване. А протоколът от заседанието излезе със закъснение, отидох да го получа лично, исках предварително да го прочета и да разбера какво се е случило в заседанието. И когато й го занесох, тя ми каза, че щяла да го вземе същия ден следобед. При условие, че на следващия ден вече изтичаше срокът за обжалване! И веднага след съдебното заседание ми каза, че цяла седмица щяла да бъде заета, да сме се видели следващия понеделник /на следващия ден, във вторник, срокът за обжалване изтичаше/.
Когато я наемах, ми разправяше, че имаме големи шансове да спечелим делото не само в частта за моя имот, а и за другия. И след първото съдебно заседание палачинката изведнъж се обърна на 180 градуса.
Сатурн в Рак в квадрат към везнишки стелиум - за пореден път ми се затвърждава мнението за такъв тип хора. Фурнаджийска лопата. Ще си сложа още една обеца на ухото и повече никакви вземания-давания с такива астрологични типажи.
Дори ако делото е било губещо от самото начало, мразя фурнаджийски изпълнения. Мазно и лигаво, обърни палачинка.
Прилагам и хорарната карта.