Уран, да предупредя, че хорарите за работа не са ми силата, но ще пробвам.
Вашите сигнификатори са в разходяща опозиция, но и реццепция. Имали сте противоречия, но от двете страни има желание за сътрудничество. И двете сте представени от планети на К11 - отношенията ви са приятелски. Обаче си имай едно на ум, защото Юпитер е ретро - да не вземе да се фръцне.
Сега по въпроса. У8 и съответно У2 за всяка от вас са в сходящ тригон. Твоят У8 е в знак на експанзия и разширение. Предстои му ретроградност и квадрат с диспозитора. Нещата няма да се случат леко и от първия път. Нейният У8 - Луната, е само с хубави аспекти и до излизане от знака прави тригони. Последният е с Уран - неочаквано може нещата да се наредят и да се стигне до печалба.
И нещо второстепенно, но все пак - Плутон в твоя осми дом е в тригон с нейния сифнификатор. Мисля, че може да ти носи печалби. Само че по хорара ми се вижда, че ти си човекът, който първоначално ще инвестира.
В обобщение - да, можете да правите пари заедно, но в началото ще има пречки. Може временно да се откажеш. И все пак - с повече усилие и от втория път - да.