За мен също си остава загадка .
Ситуацията беше малко неочаквана. Познат човек, който работи там понастоящем ми го предложи.
Беше ми на езика да те питам дали по стандартния ред си кандидатствал или е имало друг тип съдействие /предвид позицията в 7 дом/. Но ми стана неудобно да те питам, за да не се засегнеш. Нямах предвид с протекции да си кандидатствал и влязъл там, но нали съм все криво разбрана.
А иначе Луната още преди задаване на въпроса е направила съвпад с твоя сигнификатор, в хорара тя управлява 4 дом - края на нещата. По 6 дом ситуацията е добре представена за теб. Учуди ме най-вече твоята и на въпроса есенциална слабост и липсата на връзка с 10 дом.
А имало ли е реално обявен конкурс за вакантна длъжност? Или си научил от познат и така си кандидатствал? Не съм сигурна, но може и това да е причината да няма връзка с У10.
Реално аз не бях подготвен за интервюто /т.е не знаех достатъчно за профила на позицията предварително/, но съумях да бъда достатъчно убедителен и на ниво за да се измъкна от неловки ситуации
Виж какви детайли изникват впоследствие, а те са важни за тълкуването. Затова разпитвам, а не от клюкарски интерес.
Наскоро нали имаше един хорар с въпрос дали ще се оженят, а са фактически разделени. Премълчават се някои факти и трябва да налучкваме с тълкуването.
Може и това да обяснява есенциалната слабост в хорара ти, засега не намирам друго по-логично обяснение.