Ако работиш все с проблемни колеги, това трябва да ти говори нещо. По принцип повтаряемостта на даден фактор, който ти прави впечатление, ще се повтаря докато не си начуиш урока. Как ти минава един работен ден? Ако сме в хипотезата с това, че не се свързваш с колегите си, то тогава трябва да се научиш на колегиалност. Това означава, че дори и "проблемните" - "стават". И за кого са проблемни? За теб, за другите?
Поднясането на информация било тя положителна или не, също е изкуство. Ако съм работотател и не те виждам много да си даваш зор и на фона на другите ми се струва, че ти е все тая, като дойдеш да ми кажеш, че нещо не можеш- много зависи как ще ми го кажеш. Това ще определи моята реакция спрямо теб. Ако обаче виждам, че се стараеш, искаш да покажеш резултати, питаш с какво да си полезен, като дойдеш и ми кажеш, че няма как да оставаш допълнително- може би ще те разбера по-добре. Работодателите не ги интересува другите ти ангажименти. Те ти плащат, за да им работиш. Точка. Везни като У на първи дом иска баланс в отношенията. Луната на върха на 10 и то в Рак предполага чувство, емоция и разбиране. На 6-ти пък е Риби- пак емоции. Но нептун предполага и заблуди. Помисли за баланс. От моя опит съм виждала хора, които са много некадърни, но кротки, свежи и общителни. Затова не ги махат- щото са "леки". Занеси им нещо да ядат на работа, почерпи ги с нещо. Усмихвай се повече. Ей такива неща, дето сплотяват хората, да ти се радват