"Имам ли шанс да постигна успеха, който искам в сегашната ми работа?"
За момента е изключително трудно, но и аз не смятам да се откажа лесно.
Благодаря!
Ти така си задала въпроса, че човек да го е срам да ти даде отрицателен отговор.
В тази карта обаче си в слаба есенциална позиция /Марс/. В 9 дом е поставен – има връзка с твоята позиция. Дириш някаква истина, но в тази структура не можеш да я наложиш и докажеш. И ръководството ти не е читаво представено – Слънце в перигрин, точна опозиция с ретрограден Сатурн. Стои в неблагоприятен дом. В десети дом имаме Раху в Лъв – там всичко е привидно, ръководството може да демонстрира амбиции и привиден стремеж за налагане на високи стандарти, но да му липсва гъвкавост и новаторски подход в управлението на тази структура и в отношенията с по–млади хора. Ръководството въобще не е в състояние да ги види и чуе.
Луната се намира в 4 дом, което по принцип не е знак за дългосрочна перспектива. Караш си по инерция на място, където те натоварват емоционално, усещаш несигурност и същевременно си водена от нездрав мазохизъм в желанието си да издържиш на натиска и напрежението, придружено с намаляваща мотивация. Според мен обаче ситуацията се е изчерпала, на Луната й предстои квадратура с ретро Сатурн и със Слънцето. Усещането ти за липса на справедлива и адекватна оценка от страна на ръководството според мен и занапред ще остане. Единствено Венера е в силна позиция – Луната е в сходящ секстил с нея, твоят сигнификатор също има секстил с нея. Остава ти само чувството за лична удовлетвореност от общуване с малкото читави колеги или ако работата ти е свързана с даване на съвети, консултации. Но емоционално те изпиват там – искаш да продължиш борбата, а душата ти крещи за друго, имаш нужда от отмора и някъде да се презаредиш с по–чиста енергия.