Мерси, akruks. Не съм много наясно с хорарите за работа затова не знаех каква информация да дам.
В момента работя. Не харесвам работата си и обмислям смяна на професията. След като натрупам малко опит по новата професия ще предприемам действия за заминаване. Това обаче става бавно и може да се наложи да почакам одобрение.
Хорарът потвържава ли поне предстоящата смяна на професия и има ли индикации за плаване в по-дългосрочен план?
Задала съм въпроса с уточнението за 6 месеца, защото знам, че толкова е валидността на хорарните карти.
Нова работа може да имаш по-нататък, тъй като на Меркурий У11 му предстои да стане ретрограден, но по картата все още се движи напред, макар и по-бавно, така че аспектът му е сходящ тригон с Плутон У1 в 3д ( който също е ретрограден, самата ти си затруднена по третодомните дела- търсене на работа, обучение, договаряне)
За плаване в чужбина има индикации- Венера У12 в 9д е в знак на Луната, а тя е в Риби, знак на 12д, в който Венера е в екзалтация, налице е рецепция от смесен тип, аспектът между тях е хармоничен- сходящ тригон, Луната У9 в сходящ секстил с Плутон У1.
Това за валидността на хорарите- 3м, 6м, са глупости. Ако току-що си разбрала, че си бременна и питаш как ще мине раждането , което ще е след 8-9м. какво прайм тогава- чакаш да влезеш в 6-тия месец и тогава питаш? Несериозно е, валидността на картата е според въпроса, в древността по хорар са гадаели целия живот , а преди да зададе въпроса питащият е постил