Неговият сигнификатор е стационарен, което не е добър знак. Утре тръгва в директен ход, но мисля, че съвпад с Марс в края на Лъв няма да има. На 6ти Марс влиза в Дева, а Меркурий още е в 28 гр. Лъв. Но Луната, която е сигнификатор на въпроса и показва неговото развитие, апликира към Меркурий и Марс с опозиция. Непосредствено преди пълнолуние – това е кулминираща фаза, обикновено тогава нещата ескалират. Стационарен Меркурий, затиснат между Раху и невидим Марс – за мен това не е много обнадеждаващ знак. Мисля, че ще бъде хванат "на тясно", в един или друг смисъл. Дори ако няма уволнение, може да има някакви ограничителни санкции. У6 за него е Юпитер – Луната прави тригон с него, но този аспект не е последен. Пък и двете са перигрин, неговият сигнификатор също. Дори ако остане в отдела или на работното място, което заема, перспективите в тази фирма за него са посредствени. На 6ти обаче Марс минава в знак, управляван от Меркурий, а за квезита Марс е У10. Евентуално за тази сламка можем да се хванем – ръководството да изпусне пара /напр. да има дисциплинарно предупреждение/ и най-лошото да се размине, става изведнъж по-благосклонно.
Дай ОВ после. Хорарът е интересен и малко заплетен ми се струва, любопитно ми е в каква насока ще проработи. Първоначално, без да разгледам в детайли, бях по-категорична. А сега нещата ми изглеждат на кантар.