Още един работен въпрос от мен.
Мой колега, на който аз съм ръководител ме информира, че ще пробва на друга позиция в компанията и е подал автобиография.
Въпросът ми е: Ще го изберат ли на новото място?
Питаш с добри чувства – представена си от силна Венера в 1 дом, часовият управител е Юпитер.
Що се отнася до твоя подчинен, то той е в знака на твоето заточение. Може или от нещо да не е доволен в отдела/екипа под твое ръководство, или това да показва желанието му да напусне, т.е. ти вече да не си му шеф.
Иначе и той, и длъжността са представени от Юпитер – добротворец, но със слаб есенциален статус. Няма абсолютно никакви достойнства и е в знак на Марс /имат и смесена рецепция/. По сходящия тригон на Луната към него /и тук има смесена рецепция/ нещата може да се задвижат, възможно е да бъде одобрен формално. Но последният аспект на Луната е с Марс, който сега е стационарен. В крайна сметка, ако заеме длъжността, може впоследствие да не е чак дотам доволен. Имат обаче общ управител и това го прави подходящ за въпросната длъжност – каквито са неговите качества, такава е и желаната позиция.