Благодаря ви, Бети и Таня!
Танче, че е финансово нерентабилно ми е ясно като бял ден и затова е нямало нужда да задаваш този въпрос. Също и дали ще си възвърна парите - ако някога стане, то няма да е сега, просто защото на годината веднъж някой да ми поръча кремче или да си вземе сапунчета и си плаща за материалите и за крем най-много да взема 10лв за труда, въпреки че първо като интелектуален труд и после като изпълнение си е голяма играчка. Изобщо не разчитам на тези пари. За мен ароматерапията си е краста от край време. Имам учебници (грубо казано учебници, защото такива няма, но има книги под формата на учебници), разни информации смъквани от нета и огромно желание да бъркам разни неща. За разлика от повечето жени аз не си харча парите за парцалки, а купувам етерични масла, базови масла, интересни билки и такива и се чудя после какво да забъркам с тях. Както съм споменала в темата за натуралните парфюми, етеричните масла хич не са евтини (говоря за натуралните, а не за синтетиката), защото цените им започват от 15лв и достигат на някои до 60-80 евра за шишенце от 5 или 10 мл. Или грубо казано 1 капка ЕМ може да достигне цена от 2-3лв. Пример в това е парфюмната есенция от сандалово дърво внасяна от Индия и ако ти искаш например парфюм в който базовите нотки да са само сандалово дърво, то на 10мл парфюм се слагат 16 капки сандалово дърво за база и само цената на базовите нотки ти идва 32 лв (при цена от 2лв за капка).
Затова и питах дали изобщо да се записвам с идеята да разбера дали има смисъл и дали ще науча нещо ново, което да ми е полезно, а не стандартните неща, които да прочета навсякъде...