1. Влюбените
2. 10-ка жезли
3. принцеса чаши
4. Висша жрица - обърната II
5. Крал мечове
6. Умереност (XIV)
7.6-ца пентакли
8. 2-ка чаши - обърната
9. Крал пентакли - обърнат
10. Господарят (V)
Реших и аз да си метна карти. Помощ с тълкуването?
Ама ти и обърнати карти си използвал, съвсем да затрудниш тълкуването
.
Какво от миналия живот ти пречи в настоящия - 10 жезли с Паж чаши. Струва ми се, че си се нагърбвал с непосилни задачи, нещо като 100 дини под една мишница. Все едно да сложиш непосилен товар / 10 жезли / на плещите на дете / Паж чаши /. Тези карти кореспондират с първата /Влюбените / - качествата, които си се съгласил да развиваш в настоящия живот, а именно - да правиш избор, да се научиш да определяш приоритетите си.
Кои качества, развити в миналия живот ти помагат сега - обърната Жрица с Крал меча. Тук ми се струва, че от прекалена латентност или пребиваване във вътрешния си свят / обърнатата Жрица / си се научил на решителност, смелост, дързост по Краля меч.
Кое трябва да излекуваш и как това се отразява на здравословното ти състояние в настоящия живот - Умереността с 6 пентакли. Трябва да се научиш да не изпадаш в крайности, да търсиш златната среда. Обърнатата 2 чаши също бих я тълкувала така.
По отношение на финансите - обърнатия Крал пентакли ме затруднява, защото съм срещала противоречиви описания. Сигурно е в някоя от двете крайности - или абсолютен егоист / материалист, или пък точно обратното.
Жрецът е символ и на нашите предци, може би значи да продължиш традицията по отношение на нещо. Може да значи и закрила от невидимия свят
.