И аз подкрепям отделни теми.
И ще се включа в тегленето. Само малко да отрелаксирам. Утре се надявам да съм в кондиция. :08:
Тренди, нещо си напипала моментното ми състояние с това здраве. Няма травма по тялото, която да не ме боли. Това влажно и студено време ме убива физически.
И аз мисля, че началото на декември ще ми е труден.
Благодаря! :38:
Флорка, за теб изтеглих за месец декември тези карти.
Двойка жезли Петица жезли Шестица мечове Много жезли, Флорка. Ще те вълнува нещата да се получават. И енергия ще влагаш в това. Но в началото на месеца може да си на кръстопът. Няма да забравиш за своите мечти, ще искаш да ги осъществиш. Нещо, което те вълнува, бленуваш. Но може да се занимаеш и с други неща. И да се стремиш да съчетаваш осъществяване на мечтите с наложителните дейности. Ако си се трудила за своите успехи, може и подаръци да получиш. Под формата на нови възможности, подарък от "небето". Ще има и конкуренция, спречквания, но няма да са много големи. Ще си мериш силите с другите, под форма на игра, на майтап. Но и със загатване, че имате сили за война.
В край на месеца ще ти се иска да загърбиш миналото, няма да те интересува толкова много. Може по нов начин да видиш света около себе си, нови перспективи и разбирания да се появят. Но ще дойдат след анализ на това, което чувстваш.
Последната карта е Асо чаши.
Отново идеята, че ще загърбиш миналото и с нови надежди ще тръгнеш напред. :58:
Ще се чувстваш в хармония.