Мирабелка, хвана ме любопитството и изтеглих стандартно таро и един оракул.
Почвам от тарото.
Императрицата Луната Осмица пентакли
Последната е Дяволът.
В миналото този човек искал ли е да бъдете в някакво съдружие? Да си помагате, обгрижвате взаимно? Може да те е виждал като много женствена, жена, на която иска да помогне, да си била високо в неговите очи. Но сякаш е имал скрити мечти, нещо тайно, фантазирал си е за добро или лошо. Може да се е почувствал излъган. С тази осмица е склонен да положи усилия, за да се получи нещо стабилно и хубаво.
Дяволът - дали не го мъчат разни страсти? Или сам да е обзет от ярки чувства, силни, изваждащи на показ не особено хубави черти в него?
С Луната на втора позиция си мисля, че чувствата му/ви, отношенията ви могат да са на приливи и отливи, да следват цикличност - да се възобновяват, да затихват. Но къде има други желания за бъдещето.
Оракулските също са интересни.
Lost love Nine of hearts Healing
Последната е Reflection.
Брей, първата карта говори за тъга от прекъсване на някаква връзка. Но всичко се случва с причина. Може да му е трудно да приеме това, което се е случило, да не може да види нещо позитивно около себе си. Втората карта говори за някаква мъдрост, до която е стигнал. Тази мъдрост му помага да усеща теб по начин, който го кара да се чувства в мир, в хармония. Тази карта е с доста символи, много сърца. Ако буквално я гледаме - изпитва много силни чувства. Заради нарисуваната звезда си мисля, че има надежди, мечти. Заради окото на Хор си мисля, че може да очаква някакво прераждане, възраждане, отношенията ви да носят "богатство".
Третата карта говори за излекуване от миналото, връзка с истинското Аз. И тук е "светнало" едно сърце в центъра на дървото. Заради голотата на жената си мисля, че може да изпитва чисти чувства към теб. Заради спиралите в стъблото на дървото - иска да стигнете до центъра на нещо. Или от точката, началото да вървите към разтягане в периферията.
Последната карта според мен показва, че е твое отражение. Показва това, което ти показваш към него. Но може и да не умее правилно да покаже своите чувства, да ги виждаш все едно гледаш през криви огледала. Но по-скоро в теб е проблем във възприемането. Ако има нещо наслоено неприятно.
За мен картите не са лоши. Но навяват мисли, че сте имали някакви отношения в миналото и е имало разочарование, обида, нараняване. Има елемент на илюзия, мечтание. Но и желание за стабилни отношения. Картите ми казват, че е добре предразположен към теб.