Нигме, може ли аз?
Изтеглих ти тези карти
Кулата Двойка мечове Седмица пентакли

Аз имам въпрос за този човек. По-властна личност ли е? Обича ли да си четка егото, да се отдръпва в своите висоти - да се надува? И дали в момента не се чувства в безиходица за нещо? Да е неуверен, защото е загубил властта и сигурността?
А по картите - нещо сякаш се е променило в него, пречупило. Имал е свой създаден ред, но едва ли е бил много коректен. И сега има промяна, може и силова, марсова, чрез война. Да не се налага да правите компромиси за нещп, за да има хармония? Сякаш всеки пази нещо лично, своето пространство. И има някаква нерешителност в ситуацията. Имало е някакво предизвикателство, което да е довело до конфликт. Сега ще берете плодовете на всичко от преди. И може да не сте много доволни. Бих предположила, че някой е вложил много емоции. Може и по време на някаква сбирка с алкохол, с маса.
Сърбят ме пръстите за един оракул довечера. :38:
Понеже не ме бива с цитати, не знам как на части:
Емма, много си усетна! :38:
Точно така го "чета" и аз това момче. Нов е, преди да дойде тук, другите не го искаха, носи му се славата, че е проблемен. Аз нямам голяма РАМ за непознати, та не знаех детайли, те говореха, аз приемах като клюки. Ден преди ситуацията дойде на работа пиян-направо от купона. Лошо няма стига да си мълчи, ама не, някаква злобка го гложди,аз тогава се затворих, че ни е тясно стайчето, дишаме си във врата, намери си други той. Определи шефа като пълен боклук и не постигнал нищо в живота. :57: А бос е множествен скорпион, но и без да е-това е гадно, злобно, така не се говори. Който боде без кауза и причина си намира майстора.Нападна ме викайки, не харесвам хора без самоконтрол. Просто ме изненада. На мъжете още не смее да скача, че е пале. Хюмско ми е мъж да изпада в истерия, нещо от АЛито има.Не харесвам излишната агресия в каквато и да е форма. Спокойно обясних конкретни неща от работата, които не е видял досега. После пък се запитах какво го дразни в мен на едно подсъзнателно ниво и синастрично напипах нещо. Знам, че ще се окажа познала. Той е пресметлив, не харесвам такива хора в колектив, сега си плаща за изява в медии, има проблеми с пари, завлечен някак от родители, изплаща техен заем, а си купува къща-вила, той разказва това,ето всичко си напипала независимо в каква последователност.
Не разбирам каква е необходимостта да се интимничи на работа с лично споделено.
Иска да е нещо, някой и дано стане, но грозното поведение показва точно проблем със себе си и изявата. Колегите бяха нащрек само да дам знак.
И няма да се оправи, но аз няма какво да оправям, и тук си права.