Започнах войната :012:
Емс, едно извънредно таро за изхода от сражението? :012:
Когато можеш и ако искаш де
Витхце, много интересни карти. Баш това ги питах - за изход от сражението. Ясно и конкретно. И те много конкретно ми отговориха, поне според мен.
Петица мечове Асо пентакли Четворка пентакли Следиш картинките, нали?
Тази Петица мечове ми бръкна в окото с появата си.
Нечестна битка е това. Има и подмолни действия. Ще успееш да спечелиш, но може да използваш някакво скрито оръжие, да не е по най-доблестен начин. За момента ще задържиш звяр затворен, завързан, под опеката си. Но не се знае за колко време. Защото ми се вижда нахъсан, очите му блестят в червено, накървил се е. Това няма да те направи щастлива, мила ми Блонданелка. Тази битка и победата от нея няма да ти носят радост. Както всеки друг успех. Така го усещам аз. Може да ти се наложи да приемеш някаква ситуация, комрпомисна, не особено изгодна. И това да те принуди да потърсиш другаде ново начало. Или тук да занулиш, рестартираш ситуацията. Ще си по-внимателна, ще предложиш нещо реално като проект. Ще влезеш в дупката на Зверо! При някой шеф? Може би е доблестен или с голямо его. Сложи си нещо омайно, когато има среща. Парфюм, 'воал', ти знаеш какво. Удари чертата - не се губи в материалното, за да не загубиш емоционалното. Ще продаваш своите знания. Може да усетиш малко самота, да ти се струва, че другите се забавляват зад гърба ти. Но ти не се предавай. Виж кое е значимо. Там се дръж.
Бъди осторожна. Ще ти се възнагради вниманието след време. Хайде, орисвам на късмет и нови хоризонти! :58:
Ще те пращаме на морето при лодките и тежките гемии - в буквален и преносен смисъл. :08: