Емс, не ти е тарово :012: ама все пак, когато стигнеш до карти...смяна на заявката :012: Седмично го пропускаме. Работно таро :017: Зор сега как да формулирам въпрос :012: Ако не започна работа Х, ще се появи ли скоро нещо по-добро :017: Нещо такова :012: Х ме разочарова по ред параграфи...и макар, че заплащане не е лошо, малко ще вървя срещу себе си, ако приема /аз де факто съм приела де, ама имам още време да го мисля/. Интуиция и всичко ми казва - не :017: Какво ще каже таро да видим :017:
Докато Емата се разправя с разни истерясали женища, може и някой друг да ме тароса :012:
Витхце, малко ме озори с този въпрос. Ще го разцепя на две части.
Как ще се развие ситуацията с Х?
Осмица жезли Слънцето Отшелникът Много големи аркани, важно ще е.
Ще ти се наложи много бързо да се адаптираш, може и да пътуваш. Ще имаш и много ангажименти на един път, но ще успееш да се справиш с тях. Може ненадейно да получиш 'повиквателна'. Но на това място и с Х ще имаш възможност да просперираш, да трупаш блага. Събери си средства за черни дни. Възползвай се от ситуацията, за да трупаш - познанства, средства. Може да се чувстваш малко откъсната от другите с Х. Да търсиш повече компанията на животните, да се вълнуваш от духовното. Не бих казала самота, но компанията на другите няма да ти е приоритет.
Ще научиш и нови неща, които да ползваш напред във времето.
Дали ще се появи някоя по-добра възможност?
Справедливостта Кулата Четворка мечове Ще се опитваш да лавираш, ще очакваш някой да ти подаде ръка за помощ. Но тази ситуация може много бързо да се промени, да загубиш позиции и всичко онова, което си градила. И това да те принуди да се оттеглиш в почивка.
Картите не ми харесват, според мен ще загубиш, ако стоиш на изчакване за нещо по-добро.
Ако беше някоя друга третата карта, а то Четворка мечове... И съвсем последната карта е Смъртта.
По-скоро ми говорят за промени, но не особено приятни.